• 1
  • 2
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
lov - майстор
И при мен имах такива проблеми както на косата така и на една резачка. Всичките карбуратори са еднакви с малка разлика само на външните регулиращи винтове. И в двата случая проблема ми беше в разхлабени болтове на смукателния колектор. А на косата дори се беше скапала гарнитурата. Там има едно малко отворче където прави връзката с картера и като е разхерметизирано няма как да подкачва гориво.
Понеже не ми дава да кача литературата която имам в .pdf или .doc кажи как да ти ги препратя.Мисля че като прочетеш кое как работи ще се справиш.
zmiori - специалист
Ами по-нагоре писах, в "отдушника" на капачката на резервоара. Създавя вакум /подналягане/ в резервоара и не може да "засмуче" /качи/ гориво.
lov - майстор
На моята коса даже се чудя как да уплътня гумени маншон дето влизат маркучетата. От бензина така се е свил не само въздух влиза ами и не мога да я наклоня с пълен резервоар че тече като лейка та едва ли е нещо по различно и при колегата. По вероятно гарнитурките както при мен се получи.
Цецо - специалист
lov написа:
И при мен имах такива проблеми както на косата така и на една резачка. Всичките карбуратори са еднакви с малка разлика само на външните регулиращи винтове. И в двата случая проблема ми беше в разхлабени болтове на смукателния колектор. А на косата дори се беше скапала гарнитурата. Там има едно малко отворче където прави връзката с картера и като е разхерметизирано няма как да подкачва гориво.
Понеже не ми дава да кача литературата която имам в .pdf или .doc кажи как да ти ги препратя.Мисля че като прочетеш кое как работи ще се справиш.
Прати ги на „cekace@abv.bg
  • 1
  • 2

Тема "Карбуратор на моторна коса" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: