Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
emil_v r - майстор
"Отпрашвали обр. с мр. газ !"
Ибах ти яката реклама :-D , сега ще ме накараш да питам за такова по аг аптеките :-D
Andri01 - майстор
Гроздето ми тръгна да узрява вече.Някои чепки ,в горния край явно са готови защото осите са ги нападнали. Какво е противодействието срещу тази напаст-народно творчество ,лично творчество, а може и химия? Интересното е,че това е само при бялото грозде,не и при червеното. Айде,чакам акъли,че иначе отиде зян маТРЯла за ракията :(. Четох тука за "капани"-шишета с лимонада или нещо ферментиращо/бира,бирена мая-не Манолова:)/? Кое е за предпочитане?
Тани - модератор
Не е лошо, когато пускате нова тема, да проверите какво вече е отговорено на няколко пъти във форума и ако има нещо неясно, да питате там където вече е писано по въпроса!

Има тема с подобно заглавие:

viewtopic.php?f=29&t=18185

А на други места е отговаряно из темите:

viewtopic.php?f=29&t=40171&p=458858&hilit=%D0%B3%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%B4%D0%B5*+%D0%BE%D1%81%D0%B8*#p458858

viewtopic.php?f=29&t=34154&p=355113&hilit=%D0%B3%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%B4%D0%B5*+%D0%BE%D1%81%D0%B8*#p355113

viewtopic.php?p=72044#p72044

това е от едно бързо търсене. Ако пробвам с повече думи , може и още резултати да има!
swot - специалист
А иначе Конфидор или Фюри ;)
Andri01 - майстор
Благодаря,ще ги видя.
kuger - майстор
Конфидор или Актара в комбинация със силна отвара от лайка
EDI - майстор
Сода за хляб в машината.После не могат да пробиват зърното.
Тани - модератор
То се е видяло , че няма да пишете в някоя от темите, за да изтрия тази , ами поне да ги съединя :wink:
Andri01 - майстор
Сложих 3-4 бурканчета от лютеница ,пълни до половина с бира и едно със захарен сироп.Явно осите предпочитат бирата/пияници недни /-вече съм си хванал 4-5 от тях. :)

Тема "Предпазване на гроздето от оси" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: