Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
8180 - майстор
Има разни други играчки - с песнички, животни и т.н. готови за няколко отделни бутона.
Десетина лв. в Джъмбо, напимер.

П.П. Вероятно подписът ти е с рекорден размер за този Форум. Поогледай се и прецени къде си попаднал, ако искаш.
:)
shadow__01 - майстор
Идеята на авторката е изпълнима, но идва прекалено скъпо за единична бройка. Китайците произвеждат хиляди и цената за единична бройка при тях е много ниска.
Ако се намери схема може да се направи с USB порт за препрограмиране и добавяне на нови звуци, песнички или приказки.
shadow__01 написа:
Идеята на авторката е изпълнима, но идва прекалено скъпо за единична бройка. Китайците произвеждат хиляди и цената за единична бройка при тях е много ниска.
Ако се намери схема може да се направи с USB порт за препрограмиране и добавяне на нови звуци, песнички или приказки.
Много ти благодаря за отговора! Ще потърся в интернет може и да открия някаква. Само ти ми помогна истински. Мерси още веднъж :)
sstefanov - майстор
Вижте пак линка от първото ми съобщение.
miroton - майстор
Тъи като търсиш евтиното в китаиските магазини има едни малки МП3 преарчета по 4 лв.
2 бр биха ти свършили работа.
hidrazin - майстор
По принцип това е идеално ама не можеш да поръчаш 1-2 бройки. Минимум 5000.
http://china-topway.en.alibaba.com/prod ... odule.html
Тук има готови модули за поздравителни картички. Може да си запишеш поздрава и да я пратиш. Минимална поръчка 1000бр.
http://leini-lile.en.alibaba.com/produc ... _card.html
Ако искаш сама да си сглобяваш, тук има достатъчно за четене и избор, докато си намериш това, което ти харесва. Проблем обаче ще е доставката на чиповете.
voice recorder with IC
Подобни неща има и у нас, но както винаги на кошмарни цени.
«Говореща» картичка – запис 30 секунди
Успех и пиши какво е станало!
:partyman:
skartalov - специалист
Колко пари ти се прежалват за такова устройство?
По принцип искам да е максимум до 10лв., защото искам да си направя играчка и да я подаря на учителя ми от курса, на който ходя по Компютърна мрежи, защото той ме запали по тези схеми и искам да му се отблагодаря по този начин. :)
skartalov - специалист
Като ходиш на курс по комп. Мрежи не научи ли че дядо коледа не съществува?
И искаш да минеш тънкана с подарък от десет лв
skartalov написа:
Като ходиш на курс по комп. Мрежи не научи ли че дядо коледа не съществува?
И искаш да минеш тънкана с подарък от десет лв
Малко не мога да разбера защо трябва да се заяждаш, ама то в повечето форуми все ще се намери някой, който да си даде ненужното мнение!!! Ти ме пита колко пари ми се прежалват за това устройство и аз ти казах, че мога да дам до 10лв. Ако ти имаш пари, това не означава, че и другите хора са като теб!!! И няма да ми е евтин подаръка, защото и самата играчка е скъпа и е от чужбина. Но изобщо не съм длъжна да ти се обеснявам на теб. Така че, ако обичаш повече не пиши в тази тема!!! Благодаря!

Тема "Ел схема" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: