Това сериозно ли ? Не ми се вярва , че това го правил "майстор" затова директно ще те питам .
Ти ли си прави тавана ???
Ти ли си прави тавана ???
raiderss написа:не съм аз, цената не беше фактор, майстора ми е познат, но това е друга тема. Идеята е какво и как да се направи най-безболезнено, ясно сваляме картона, куфара остава.То така погледната ... всичко е друга тема ...
raiderss написа:Защо пластмасовите дюбели са грешни? 6х60 са в случея, може ли на мястото на тези да се набият други или нови дупки?Защото се измъкват когато са натоварени на опън (така, както са в момента). За таван се използва само анкерно окачване. Разстоянието между окачвачите варира между 70см. и 120см. в зависимост от използваната конструкция, разстоянието между носещите профили и общото тегло на окачения таван. във Вашия случай - 80-90см. е един добър избор на разстояние, между окачвачите.
окачвачи на какво разстояние?
raiderss написа:картона е 9.5, но такъв си исках аз, нивелирането е точно. Проблема е не разминати фуги попринцип, или само фабрични и не фабрични?Силно се изкушавам да попитам, защо задавате въпроси изобщо - Вие си знаете какво и как се прави ...
raiderss написа:В заключение, трябва още окачвачи, да се размине картона по всички фуги и нов картон, явно от този нищо няма да става след свалянето му, друго?В заключение - получили сте, точно това, което сте искали. За следващият път, прочетете как точно се прави окачен таван, според една от водещите компании производителки.
chapara написа:http://www.misiamoiatdom.com/309-%D0%B8 ... 0%B0%D0%BDНа 14-тата минута от клипчето. е казано.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: