Всички имаме коли, нали ?
thinkpad - майстор
Стои си на едно място, просто не искам да го има.
hidrazin написа:
Крайно време е това недоразумение да отиде за вторични.
Върви. А ще го дам за вторични, ако ми купиш ново. Ако не - не съм искал мнение по точно тоя въпрос. Всъщност освен помпата, много малко проблеми съм имал с тоя автомобил. Откъм двигател работи, останалото за жалост, въпреки че е неприятно, е нормално износване за годините. Той е бил произведен, когато Бай Тошо още беше чавдарче.
bulhomes2 - майстор
Форд-а не боледува. Той умира изведнъж.
thinkpad - майстор
Много добре си работи. За двигателя, освен че е слаб и че на някои им хапва масло, друго лошо не мога да кажа. Относително икономичен и надежден. Пък от Опел измислили ръждата, от Форд - всичко останало. Някой друг лаф да имаш?
Gadnyara - специалист
thinkpad написа:
Някой друг лаф да имаш?
Ще трябва цяла тема. Например: Ford - Fix Or Repair Daily.

Отидете да се погрижат за ограничаване на цепнатината, а може и да успеят да я заличат, ако не е зацапана вече. Поне няма да рискувате сцепване.
bulhomes2 - майстор
Принципа на 3-те Ф (4 бяха ма ми избяга едното). Бягай от кола с Ф - Фиат, Форд и всички Френски!

ПП. Тоя принцип не го знаех, та имам 2 Рена, 1 бус Форд и 1 Ауди. Ми Аудито си е железно...
thinkpad - майстор
Gadnyara написа:
Отидете да се погрижат за ограничаване на цепнатината, а може и да успеят да я заличат, ако не е зацапана вече. Поне няма да рискувате сцепване.
Къде в Бургас-община? Ударът си стои все така. Включително още един, стар. Нямам време да сменям, колата ежедневно се кара.
pipilica - майстор
thinkpad написа:
Той е бил произведен, когато Бай Тошо още беше чавдарче.
Ей много яко направо супер ретро много кинти ще му вземеш ако го шътнеш някъде навънка щото тука не оценят ретро колите.
Chefo77 - майстор
Нищо не ходи да правиш. Най-много можеш да вземеш "капчица", "жип" или друга химия от този род и да капнеш 2-3 капки. И в сервиза нищо няма да направят, колкото и да твърдят, че могат. Само парите ще ти вземат.
Преди 5 години при движение зад една Фабия, от нея хвръкна камъче и се отбеляза върху предното стъкло на Ровър-а. Може би 10-12 мм е цепнатината, отвътре няма нищо. Веднага, точно като теб, се паникьосах и в първия сервиз. Можете ли - можем - колко - 70 лева - добре, в понеделник идвам - ама ако не дойдеш, ще се спука, да знаеш ...
Не отидох в понеделник. И във вторник не отидох. Познай за срядата. 150 лева струва ново стъкло с монтажа, а това още си стои. Не само това - по-миналата година стъклата от едно крило на прозорец се стовариха върху колата от 4-ия етаж. По стъклото освен няколкото драскотини, имам пукнатина около 30 мм, с център 4-5 мм здраво дупната - там, където падналото е ударило с ръба си. Отвътре няма абсолютно нищо. Напълних го с моментно лепило и още го чакам да се спука.
Оригинално ли е стъклото, много трудно се пука. Ако беше китаец, вече щеше да е на 2.
Та моят съвет е: Не прави нищо, защото няма никакъв смисъл. Просто си имай едно наум и си го поглеждай от време на време. Ако тръгне да се разширява цепнатината - няма какво да го коментираме - сменяй. Не мърда ли - не пипай!
sunny cd20 - помощник
В Бургас до лидъл в изгрев :partyman:
gogo7777 - майстор
когато Бай Тошо още беше чавдарче
Тоя пък кога е бил чавдарче....... :?

Стъклото не барай........ или го сменяй. Ако беше спазвал дистанция, сега джама да си е здрав :lol:

Тема "Удари от камъчета - предно стъкло" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: