• 1
  • 2
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
nikolson - майстор
lov написа:
Е как може да задаваш такива въпроси!?
Те цици ремонтират със силикон че една кафе машина ли бре. :-D
Ми май точно затова. Не се разтваря от физиологичните течности. Да не ти поникне предник на задника. :butthead: :-D
Junak - майстор
Брях, толково глупости в една тема отдавна не бях чел. Човека пита за смазване на така наречената "група". Използвай WUERTH - SILICON-FLUID или HHS :)
romanpm - майстор
Junak написа:
Брях, толково глупости в една тема отдавна не бях чел. Човека пита за смазване на така наречената "група". Използвай WUERTH - SILICON-FLUID или HHS :)
( т.н. "асансьор" ) -Това е писал а не "Група" така че гадаем на БОБ :lol: какво иска да смазва :wink:
Junak - майстор
Прав си, ама някои и тъй му викат :) Нека питащия уточни, ако иска по-точен отговор
mironcho - специалист
Повдигам стара тема за да споделя, че на въпроса от къде да си купя смазка, защото тубичката, която дойде в комплект с кафе машината беше почти за еднократна употреба, техника от сервиза каза да използвам за смазване на групата (асансьор и т.н.) вазелин от аптеката. Правя го вече година и не виждам разлика в работата на машинката.
angel_ov - специалист
Въх! Незнаех, че трябва да се маже. Да не би да става въпрос за така наречените "роботи" ?
mironcho - специалист
Да - за кафеавтоматите
  • 1
  • 2

Тема "Какъв спрей ( безвреден ) ползвате за смазване на кафемашина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: