Всички имаме коли, нали ?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ще.
ditronix - специалист
А дали? Щото аз като купувах колата ми казаха обратното. На въпроса а не мога ли да си купя примерно товарен бус като частно лице ми обясниха че това било друго. А и колко му е да са ме подвели, въпреки че не виждам защо :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Кой ти го приказва това?
ditronix - специалист
Бе помня ли? Нали знаеш, пада ти пердето, нищо не виждаш около себе си.... МЕГАН 3 тогава май бяха от първите леки коли с възможност за регистрация като товарни и ми стана интересно, но бързо ми охладиха ентусиазма. И за данъка изобщо не го знаех това :shock: Сега кихам 360 кинта на година! Мамицата им.................
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
ditronix написа:
........леки коли с възможност за регистрация .......
Възможност за регистрация не е невъзможност за нерегистрация.
Направи нещо за пердето си, зрял човек си :rolleyes:
maxuel82 - специалист
Купуваш си джип 200кс. регистрираш го като товарен и плащаш по 18лв. данък :wink: Само трябва да разуча каква е "врътката" дас се рег.като товарен
ditronix - специалист
Е не е чак толкова лесно. Самият автомобил е необходимо да бъде хомологиран от производителя за това, тоет да е излязал от фабриката като N1. Като не всички произведени коли от дадения модел са с тази хомологация. Колите които я имат ги водят че са с подсилено окачване, ама един Бог знае дали е така.... Така че не всеки джип може да бъде товарен.
ArturDent - Почти Безобиден
kuger написа:
Въпроса е дали ще регистрират такава кола на ФЛ, ДДС няма да се търси.
Няма пречки каквото и да е МПС да се регистрира на юридическо или частно лице.
Нищо не пречи като частно лице да си купиш например камион или самолет (дай боже всеки му).

Е може би има някакво ограничение ако си купуваш танк, например...
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
И танк може
kuger - майстор
n_a написа:
И танк може
Може, ама трябва да е с ампутирани мъжки, извинете, бойни атрибути.

Тема "Сертификат N1 (4+1) ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: