• 1
  • 2
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
ivanovbg - майстор
Ми тогава какво питаш нас за цена? Тя цената е от разлика между предлагане и търсене. В нашия регион е по 10-20 лева, а във вашия ... Та питай си евентуалните клиенти. А първата година нищо няма да изкараш, още няма хубав корен и ако я напнеш с яка коситба ще я изскубеш.
Svetoslavoff1 - майстор
Ти за люцерната се косиш да не я откраднат, а как ще опазиш орехите като почнат да дават?
Абе много изхитря народа. Аз навремето като вземах мястото за виличката ми идваше голямо, но дойде на сгода и сега като MamaMy част от него предлагах без пари да косят и вземат тревата, щот си беше детелина и друг треволяк, дето го обичали животните. Като изкося по-преди с косата - комши, к'во ша прайш тревата, щот ако не ти трябва....и я вземе. После му викам, окоси и я вземай - а, не много работа имам, а ходи да сбира по синурите. Като си взех електрическа косачка - ми що го косиш така, не го ядат животните. Викам аз животни нямам, който има да коси откъдето и както си иска.
Май малко поспамих с лиричното отклонение:)
Желая ти да намериш и да случиш на арендатори!
Чираче - майстор
Аз ти предлагам друго решение, с перспектива. Ако не те мързи, де. Но май това ти е проблема. Ако продадеш излишната земя, ще загубиш. Защото ще вземеш някакви мижави пари, които бързо ще изхарчиш.
Предлагам ти да помислиш за следния вариант.
Засаждаш тия 9 дка с бързорастящи дървета. Снабдяваш се с дробилка и машина за пелети. Като поотраснат, започваш да режеш от единия край. Но не целия двор. Изрязаното оставяш да съхне на сухо място. Като изсъхне, раздробяваш, правиш пелети, обявяваш ги, и продаваш. По тоя начин си осигуряваш занимавка, фитнес, и печалба. И то не малка. След година две купуваш съседния парцел. И така продължаваш. Ставаш чифликчия. Наемаш си работници. И така, докато изкупиш целия регион.

Може да Ви се струва като шега, но в това е бъдещето.
Илчо Илиев - майстор
Чираче написа:
Аз ти предлагам друго решение, с перспектива. Ако не те мързи, де. Но май това ти е проблема. Ако продадеш излишната земя, ще загубиш. Защото ще вземеш някакви мижави пари, които бързо ще изхарчиш.
Предлагам ти да помислиш за следния вариант.
Засаждаш тия 9 дка с бързорастящи дървета. Снабдяваш се с дробилка и машина за пелети. Като поотраснат, започваш да режеш от единия край. Но не целия двор. Изрязаното оставяш да съхне на сухо място. Като изсъхне, раздробяваш, правиш пелети, обявяваш ги, и продаваш. По тоя начин си осигуряваш занимавка, фитнес, и печалба. И то не малка. След година две купуваш съседния парцел. И така продължаваш. Ставаш чифликчия. Наемаш си работници. И така, докато изкупиш целия регион.

Може да Ви се струва като шега, но в това е бъдещето.
Мечтииииииии.......
Ти би ли го направил и имаш ли бегла представа за какво става дума :?
ivanovbg - майстор
Не му стигат точно деветте декара да започне :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 2

Тема "Нива с люцерна под наем- дайте съвет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: