• 1
  • 2
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
рашкета - специалист
Браво, дотук добре.А ти ли правиш ремонта или майстор?Или ти си майстор?
Успех занапред.
konzol - напреднал
stenmark написа:
Супер,наистина е станало добре.Само тия луни като че ли стоят малко "гладно".Има едни лед луни квадратни с матово стъкло като че ли ще стоят по-добре.не ти давам насоки,само мнение.Иначе поздравление още веднъж за постнатия материал ще е полезен.
Здравей колега, благодаря ти за мнението, но исках тавана да е максимално изчистен и опростен.. :cool:
konzol - напреднал
рашкета написа:
Браво, дотук добре.А ти ли правиш ремонта или майстор?Или ти си майстор?
Успех занапред.

Здрасти и на теб колега радвам се, че ти харесва направеното до тук.Аз съм си майстор, досега всичко научено е от форуми и клипове по нета, това ми е първото сериозно лепене на плочки.
konzol - напреднал
...Междувременно, започнах работа по отделянето на банята, иззидах преградна стена със старата четворка, която ми остана от бутането на стената между хола и кухнята.Разбира се до взех малко поротермчета, за да докарам до тавана получи се малко неугледна стеничка, но ще я затварям с картонец

:-D P.S. Щях да забравя, пуснах тръби ф16 за радиатори до всяка от стаите, като колекторната кутия ще е в стълбищното пространство.Ще приложа и чертежче, за да стане малко по- ясно.

Прикачен файл

banq.jpg
banq.jpg (66.53 KиБ) Видяна 3880 пъти
konzol - напреднал
... ето и малко снимки от работния процес.

Прикачен файл

12.jpg

Прикачен файл

11.jpg

Прикачен файл

10.jpg

Прикачен файл

9.jpg

Прикачен файл

8.jpg
konzol - напреднал
:roll:

Прикачен файл

7.jpg

Прикачен файл

6.jpg

Прикачен файл

5.jpg

Прикачен файл

4.jpg

Прикачен файл

3.jpg
stenmark - специалист
Бая окачвачи,то труда и парите са си твои,ама na 30/35 от UD da сложиш си е безсмислено.Тия душове много ги харесвам и общо взето ще го правиш както и аз бих искал.Можеш да споделиш за стъклената преграда ,готова ли или ще купуваш обков и т.н.Ако не е тайна да споделиш и цени за последните две/душа и стъклената витрина/.Успех нататък.
Здравейте,искам да попитам какви са тези профили(ъгли),който лепиш по ъглите на гипсо картона.
Говоря за тези от снимка 6 и 7.
konzol - напреднал
stenmark написа:
Бая окачвачи,то труда и парите са си твои,ама na 30/35 от UD da сложиш си е безсмислено.Тия душове много ги харесвам и общо взето ще го правиш както и аз бих искал.Можеш да споделиш за стъклената преграда ,готова ли или ще купуваш обков и т.н.Ако не е тайна да споделиш и цени за последните две/душа и стъклената витрина/.Успех нататък.
Здрасти колега, по повод на окачвачите си прав, но нека да има :cool: .
За стъкления параван , идеята ми е да го взема от една фирма тук в София:
- Цена около 300 лв. 8мм дебелина ,крепежни елементи и монтаж от мен :-D .
За вграденета система за душа съм се спрял на Идеал стандарт:
- Вграден разпределител (Easy box- синята кутия на снимките) цена 70лева
- Душ пита ф200мм Ideal rain кръгла метална цена около 100 лева
- Рамо за душ пита 300мм Ideal rain цена около 60 лева
- Смесител външна част Ideal standart Ceramix blue цена около 260 лева
- Стенно коляно Paffoni (тук изневерих на Ideal standart) цена около 75 лева
- Ръчен душ (слушалка) Идеал стандарт цена около 25 лева
- Шлаух силиконов някакъв 1,5м цена не знам още
Последна промяна от konzol на нед фев 15, 2015 1:29 pm, променено общо 1 път.
konzol - напреднал
julian7981 написа:
Здравейте,искам да попитам какви са тези профили(ъгли),който лепиш по ъглите на гипсо картона.
Говоря за тези от снимка 6 и 7.
Здрасти колега това е така наречената хидроизолация . Нанасяш първи слой с четката, след това слагаш хидроизолационната лента и полагаш втори слой хидроизолация. В случая използвах хидроизолация на теразит 1кг. и лента на isomat 10м , при мен като за тоалетна ще свършат работа. :wink:
  • 1
  • 2

Тема "Ремонт на етаж от къща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: