• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
Andri01 - майстор
Ку гУ няма доФтора,търси кварталната доФторица с вентилаторЪ! 7(
iivanov - майстор
Я, стървал съм. Форумните кибици са се сбрали и глей , кво сътворили. :-D
kolev_k - специалист
pipilica написа:
Тая вечер правих пълнен шаран, но в карантийте му забелязах някъв орган голям бял с консистенция на мозък, нещо като дроб може би или хайвер. Та взех тоя орган и си го опържих мале много вкусно, мазничко абе супер. Търсих за шаран в гугъл но нещо не можах да се ориентирам по картинките какво точно съм изял. Та ако има някой който знае кой е тоя орган нека сподели.
Това е хайвер,който още не е узрял за да го хвърли рибата.Казват му млечок. Вкусен е наистина.
kuger - майстор
kolev_k написа:
pipilica написа:
Тая вечер правих пълнен шаран, но в карантийте му забелязах някъв орган голям бял с консистенция на мозък, нещо като дроб може би или хайвер. Та взех тоя орган и си го опържих мале много вкусно, мазничко абе супер. Търсих за шаран в гугъл но нещо не можах да се ориентирам по картинките какво точно съм изял. Та ако има някой който знае кой е тоя орган нека сподели.
Това е хайвер,който още не е узрял за да го хвърли рибата.Казват му млечок. Вкусен е наистина.
хайвер, ама мъжки.
radius - майстор
Женските имат хайвер и дори когато не е узрял, пак е зърнист. А мъжките си имат сперма, което не е учудващо. :lol:
  • 1
  • 2

Тема "Какво точно изядох?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: