jinio написа:...Виж сега . Минах по абсолютно същия път , с абсолютно същите въпроси и същите модели.Постепенно ми се вдигна критерия , докато стигнах до 50 кубикова машина . И се спрях на това само защото не можах да намеря повече резерви . Жената дойде с мен до магазина и на излизане щеше да припадне от нерви по потрошените пари. Сега с удоволствие бих отървал Фитилчо , но за съжаление у меня деньги нет.Или поне ми трябват за друго. Често се случва да режа дървата на хора , които са си взели подобни играчки.
iivanov написа:Разбирам те прекрасно, тъй като аз съм така с пробивната машина. Понеже работя с нея и съм си взел без компромис, но на приятели се налага много често да услужвам, тъй като те са направили компромис. Повечето ми приятели имат подобен модел машинки, дори някои имат от "великата" марката "Партнер", които са по около 200лв. и са доволни. Ако се наложи голямо рязане имам приятел, който си е професионалист в областта и винаги мога да разчитам на него или на машината му. Именно за това съм се спрял на такъв род машина, колкото да си върша къщната работа както се казва.jinio написа:...Виж сега . Минах по абсолютно същия път , с абсолютно същите въпроси и същите модели.Постепенно ми се вдигна критерия , докато стигнах до 50 кубикова машина . И се спрях на това само защото не можах да намеря повече резерви . Жената дойде с мен до магазина и на излизане щеше да припадне от нерви по потрошените пари. Сега с удоволствие бих отървал Фитилчо , но за съжаление у меня деньги нет.Или поне ми трябват за друго. Често се случва да режа дървата на хора , които са си взели подобни играчки.