• 1
  • 2
Нека намерим най-тънките цени.
nikolson - майстор
Ми то няма повече от 5-6 натискания за по 5-6 секунди при пусната студена вода. Моят отвор го разпробивах за този бутон като съм сложил и емайлирана гривна от тия за спирателните кранчета за тоалетно казанче.
lov - майстор
При мен се случва да работи по 1-2 минути че и повече. Защото като се готви всичко което може да мине от там се слага в мивката. Примерно обелките от 1-2 кила картофи и не е удобно с едната ръка да държиш а с другата да набутваш в дупката. А и за да се изчисти добре самата мелачка им трябва и време. Но това са бели кахъри ще я измислям някак си щото предпочитам да я направя добре от колкото да ме карат да ходя да изхвърлям коша за боклук :)
Mega - специалист
Колега, аз имах Тека, но тъщата успя да я умори завинаги. Мотора беше станал на фритюрник. Утре ще погледна в мазето ако не се съм го метнал с нея ще ти го подаря. Дано да съм го прибрал.
lov - майстор
Благодарско колега но не се разправяй решил съм ще го преправям както трябва да е здраво. В момента го залепих на място и докато кара. Пластмасата от която е направен има ясни признаци на стареене та и твоя вероятно на там е тръгнал. То и счупването за това и е станало.
Не ми е за парите ама много мразя да ни правят на глупаци.
  • 1
  • 2

Тема "Пневматичен бутон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: