• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
илко илиев - специалист
но няма там такъв
илко илиев - специалист
видях телефоните и утре ще се обадя да питам колега .Благодаря
stiv1961 - майстор
Офф,
http://ekom.bg/index.php?act=0&area=cat ... =0&bSubmit
Последния най- долу- 23.00 лв. Червената точка означава ,,попитай за наличност". Пита ли?
hidrazin - майстор
Радиатора е ВЕГА. И нагревателя е 2500W. От горе надолу петия. Гледам има и 2000W универсален.
Този е предпоследния и ми се струва че по размер ще е същия.
СПИСЪК С ПРОДУКТИ
Лошото е че може да нямат наличност. Има телефони - питай.
:partyman:
valentino76bs - майстор
stiv1961 написа:
Офф,
http://ekom.bg/index.php?act=0&area=cat ... =0&bSubmit
Последния най- долу- 23.00 лв. Червената точка означава ,,попитай за наличност". Пита ли?
То за 20 ,30 лева има маслени радиатори почти нови хората масово ги продават щото са лами а нищо не топлят.
jordanvass - майстор
valentino76bs написа:
щото са лами а нищо не топлят.
Е чак пък нищо да не топлят... Ако оставим настрана бързодействието и субективното усещане за топлина, 2500 вата са си 2500 вата. Тая топлина къде отива според тебе? В комина ли?
hidrazin - майстор
Разбира се че тези 2500W ще отидат в стаята. Пък и субективното усещане от IR излъчвано от този радиатор ще е много по-добро от 2500W излъчени от духалка.
Ако обаче тази условно затворена система - стаята я отопляваме с нагревателен уред е все едно.
Дали с радиатор или духалка, количеството внесена топлина(енергия) ще е все едно и също.
Разликата идва ако използваме климатик (термопомпа). Тогава за едни 2,5kWh внесена енергия ще изконсумираме от мрежата приблизителни 800W.
Разбира се това зависи и от външната температура. Може да е както повече, така и по-малко.
:partyman:
илко илиев - специалист
колеги с този радиатор съм си отгледал и двете деца така че ми е свидно да го хвърля и затова искам да го възстановя а пък и е драв,иначе
илко илиев - специалист
днеска се обаждах но нямат никакви от този сорт
  • 1
  • 2

Тема "за маслен радиатор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: