• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
pavelvasilev - специалист
jekasus написа:
ky-kyy написа:
Не искам да те плаша.
Не го плаши...
Това е от линейно разширението на плочки(лепени са без фуга), возможно точно там вървят тръбите за топла и студена вода.
Просто им дошло времето да се пукат.
Има пвц тръби за топла и студена вода, въпросните тръби отиват до кухнята, пада се от другата страна на стената на банята.

Никой не ми каза, дали ще е добра идея да се сложи за в бъдеще от зеления гипсокартон за баня и върху него да се слагат новите плочки?
шоп - майстор
Това, че ще скриеш пукнатините със зеленият картон ще те успокои ли? Всички колеги дотук се отитват да те насочат как да откриеш причината. тя може да е безобидна, може и да е много опсна.

Ако ще продаваш жилището и е нужно замаскиране е друга работа.
шоп написа:
Това, че ще скриеш пукнатините със зеленият картон ще те успокои ли? Всички колеги дотук се отитват да те насочат как да откриеш причината. тя може да е безобидна, може и да е много опсна.

Ако ще продаваш жилището и е нужно замаскиране е друга работа.
Изобщо не мисля да го продавам, а и му плащам ипотека от 10 години и още толкова ще има да изплащам , ще поразпитам съседите дали при тях имат същия проблем, а ако се окаже че нямат, то тогава мисля че мога да бъда спокоен относно сградата, пак да кажа че е строена от сериозна и доказана фирма през годините си: Литос и Ко...
Да допълня за всеки случай, относно фугите майстора Румен, подлагаше кибритени клечки, дали причината няма да се окаже липсата на фуги между плочките :?
шоп - майстор
Литос и Ко наистина строят здраво. Имота да не е в Младост 4 или Дървеница?
шоп написа:
Литос и Ко наистина строят здраво. Имота да не е в Младост 4 или Дървеница?
Да, в Младост 4 съм?
шоп - майстор
Комплекс Ксения е много здрав обект. Имам лични наблюдения по време на строежа на всички секции. Самият аз имам апартаменти там:-)
Така че апартамента няма да падне. По вероятно е, както колегата по-горе написа проблема да идва от тръби за лира или топла вода.
шоп написа:
Комплекс Ксения е много здрав обект. Имам лични наблюдения по време на строежа на всички секции. Самият аз имам апартаменти там:-)
Така че апартамента няма да падне. По вероятно е, както колегата по-горе написа проблема да идва от тръби за лира или топла вода.
Ще се окаже че сме комшии :), имам лира но не я ползвам по предназначение, само като простор за кърпите, значи може да е и от тръбата за топлата вода, ако е от там как се процедира, или като дойде време да правя ремонт, бих искал да ми препоръчате истински майстор, който и да се запознае с проблема ми от тази тема?
шоп - майстор
Определено сме комшии, макар, че аз не живея в апартаментита, а ги отдавам под наем.

Хубаво е тръбите да ги изолираш. Така ще спре награването на керамиката и ще намалеят температурните деформации.
шоп написа:
Определено сме комшии, макар, че аз не живея в апартаментита, а ги отдавам под наем.

Хубаво е тръбите да ги изолираш. Така ще спре награването на керамиката и ще намалеят температурните деформации.

Би ли ми писал тук или на ЛС евентуално за майстор? :)
Последна промяна от pavelvasilev на вт яну 12, 2016 10:26 am, променено общо 1 път.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

Тема "Напукани и надигнати плочки в банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: