n.ganev написа:И аз чух за тази ракия мноооооооого добри отзиви - ама само чух де30 литра ракия от 44-та година ....и да си чул -няма вече смисъл ! едва ли е останало нещо ,след разпарафинирането на тапата

n.ganev написа:И аз чух за тази ракия мноооооооого добри отзиви - ама само чух де30 литра ракия от 44-та година ....и да си чул -няма вече смисъл ! едва ли е останало нещо ,след разпарафинирането на тапата
stoyanstoyan написа:Аз съм с такъв само че 20 кв. Чистя го веднъж седмично за около 2- 3 минути. Има ръчка за чистене та не трябва да го разглобяваш. Аз съм доволен от него засега.От картинките за малкия котел виждам, че е с един шнек и пелетите падат гравитачно в чугунената паничка. С качествени пелети е ясно, но имате ли проби с други (трошливи, с високо пепелно съдържание)? Питам само за пелети от дърво. Тук има доста производители, но качеството е "нашенско". Има ли самопочистване горелката? Призводителят не изисква монтирането на трипътен вентил, а на вентил против прегряване, изпускащ горещата вода и заместващ я със студена. Как е изградена Вашата отоплитена система? Освен температурата на водата в котела, какво друго се следи? Имате ли монтиран стаен термостат? Ако може да качите снимки на арматурата около котела. Спирам, че станаха много въпросите. LazarGanev и filmatoplo
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: