• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
world_explorer - специалист
chapara написа:
Точно на тази тераса зимата ледени висулки ще счупят надстърчането на плочките евентуално :wink:
Значи ще го направя без надстърчане, макар че каква зима в Бургас, че и какъв лед и сняг- не съм виждал от години (не че всяка зима съм си в къщи де).
Още един път благодаря за съвета. :drinkers:
radius - майстор
Предвиди изолация и отгоре на плочата, иначе нищо не правиш. Ама сигурно не ти стига височина заради вратата... Ако останеш на надстърчащи плочки, може да им спреш подлизването (което е неминуемо) с една ивица полиуретан отдолу, в предната им част.
radius написа:
Предвиди изолация и отгоре на плочата, иначе нищо не правиш. Ама сигурно не ти стига височина заради вратата... Ако останеш на надстърчащи плочки, може да им спреш подлизването (което е неминуемо) с една ивица полиуретан отдолу, в предната им част.
Прав си не стига мястото. Ще бъде перлитена замазка. Ако може повече инфо за тази ивица полиуретан - вид и откъде се купува, как изглежда.
Другият начин е да направя мини парапет от итонг примерно 10 см., но не знам може ли после през него да се захвани железен парапет в плочата и доколко ще е здрава конструкцията?
radius - майстор
Полиуретана е на салам, ако нямаш такъв пистолет си вземи в тубичка като силикон и като го църкаш правиш ивица.
radius написа:
Полиуретана е на салам, ако нямаш такъв пистолет си вземи в тубичка като силикон и като го църкаш правиш ивица.
:partyman: :supz:
Мерси!
  • 1
  • 2

Тема "Необходим ли е цокъл на балкон?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: