• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Много благодаря на Kalpev!!!!!!
Не си бях дала сметка за това, което може да се случи на емайла от металната рамка. Допада ми идеята на антислип системата. Напълно подходяща за моя случай и далеч по-рационална. Това ще е!
lyubohar - майстор
Значи "n_a"го каза много кратко и ясно.
После"kalpev"го обясни.Ама питащия можеше и сам да стигне до тези изводи.
Дали ще са стелки за вана,или "антислип системи" е все тая.
Сега има всякакви неща и не си струва да се губи време за проекти,
които отгоре на това не са и удачни.
Ама всеки си решава сам.
Не виждам причина да се трие каквото и било.
maleeeestrax - специалист
Не се карайте .Идеята за куки и скари си е дивотия а самата вана не е направена да се къпеш прав тя е за лежане и ако има възможност ---лежане по двама. :rock:
Стелките за баня не са удачни ...плуват директно към сифона и затрудняват отичането на водата. А съм избрала ваната за къпане, за да си спестя ежедневното чистене и попиване на цялата баня...все пак в къщи нямам джуджета, които да я свършват тая работа след всяко ползване на банята.
И да ,точно така е: всеки сам си решава...та в този ред на мисли, всеки сам си решава дали да се включи към някоя дискусия или не...и ако няма какво да каже, изглежда и звучи нелепо. Когато отричаш нещо, обикновено си привърженик на друго и е редно да се обосновеш ...в противен случай наистина звучиш "идиотски" :lol: Но както и да е аз получих каквото ми трябваше и пожелавам на всички успешно майсторене. На някои от вас искрени благодарности за търпението и отзивчивостта. Все пак съм дама...простено ми е да имам неосъществими идеи и въображение, но пък като ми се обясни , разбирам от дума.
rorik - специалист
Като ви четох се замислих за моята вана. Пласмасова седяща.Не е заустена в канализацията.Потрябва ни след като направихме ремонта на банята , та не ни се къртеше.
Едни чистници майстори ни изхвърлиха краката с боклука.И аз мислех за дървена рамка.
Мислех да я повдигнем и нивелираме с нещо пластмасово
По принцип мисля че с чугунената е по лесно.
Излива се подпора и се окачва ваната на нея. ,
  • 1
  • 2

Тема "Скара за вана" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: