• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
kozl - майстор
Може би крадците и измамниците не почиват :?
А може би едно е да не искаш, съвсем другое и да искаш, ала да не можеш :megaeek:
Анонимен1
kozl написа:
Поисках жокер от Вивател и ударих на тежък камък. Заведена е жалба в РУ на МВР.
В офис (център за обслужване) на Вивател отказаха такава информация, че даже и молба за получаване на разпечатка не приеха. Единствено съвет да въртя на 123. От 123 вежливо ме заляха с клишета и ме пратиха в техните центрове.
И това ако не е порочен кръг :?
Може да опиташ следното, отиваш в офис и там звъниш на 123 и оператора като ти каже отидете във наш офис ти им казваш аз вече съм там, може ли да ви дам колега/жката ви да му/и кажете вие. Това се е случвало при мен и самата операторка каза, като отида в офиса да звънна отново на 123 и да дам телефона на служителя.
kozl - майстор
Намерих офис дето приема молби и подадох молба с искане за данни. Ще чакам. Да му се не види, толкова трудности. От полицията още не са се обаждали. Дали са предприели нещо :? То по-лесно е да си престъпник в тая държава. Аз искам помощ, тия ме не разбират и отговарят със заучени фрази "това не е разрешено", "справки се предоставят само на титуляр", аве гоуема компетенция една молба не знаят как да приемат и отказват. Ма как те на се обучени за такова нещо.
velas - специалист
infomar написа:
На въпросът - след като е фалшиво позвъняване, което е "отчетено" на телефона, защо трябва да плащаме дори половината - отговор: такива били правилата...
"Мдамммм, явно ще си прехвърля цялата служебна група от стотина карти на друг оператор, че да не ни изненадат същите "правила"... Може ли имената Ви, за да знам на кого да изкажа благодарности пред началството? И как се води този офис?..."...

Работи безотказно пред всеки оператор! Пробвано многократно. "Правилата" веднага се променят... :lol: Дори като ми изтече договора, свързват ме с търговец и като му кажа, че "имам по-изгодна оферта" от друг оператор и веднага ми прави още отстъпки от абонаментите... :wink:

@kozl: "Отказвате ми достъп до лична информация?!? Наясно ли сте, че в закона за достъп до информацията (няма точно такъв :wink: ), отговорността за това е персонална?!? Може ли имената Ви и да звънна на адвоката ми?...Ако не желаете, моля извикайте управителя, да ми каже неговите имена!"

Другият път пробвай така. :wink:

ПП Болднатото е ключа за палатката.
shadow__01 - майстор
Форума си е либерален, но какво прави тази тема в раздел "Електроника и схеми"?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
shadow__01 написа:
Форума си е либерален, но какво прави тази тема в раздел "Електроника и схеми"?
Наитина ли питаш?
kozl - майстор
А ти къде предлагаш?
В крайна сметка тука темите са широки, с много завои, така че все тая.
А и темата тръгна от цифрово-аналогови у-ва.
chapara - майстор
За сегашното положение не знам, но навремето имаше опция да си прехвърляш разговорите на друг телефон в случай примерно че ти пада батерия или нещо подобно :?
  • 1
  • 2

Тема "Телефонна измама" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: