Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Последната която палих в менюто се влизаше без код ,и си модулираше без да излизам и променям код .Въобще с кодове не се занимавах .
daniel.trifonov - специалист
Филме, може да има разлика в контролерите или фърмуера им, но си има достъп до някои настройки без код. За други си иска код. Конкретно тази, която аз настройвах е PS24, 24кВт, а не 18. Сега ще отворя една нова тема с моите наблюдения.
filmatoplo - майстор
И аз съм монтирал само 24 клв .за да не оплескам нещо не влизах в квадратчето с кода ,но абсолютно си влизам в менюто с параметрите ,работи с модулация .
n.ganev - майстор
При Вас случвало ли се е по време на работа дисплея да премигва през определен брой секунди? Пускал съм 4 продукта на този производител и се държат все по този начин - все едно че има токов удар и очакването е :oops:
lebendi - специалист
n.ganev написа:
При Вас случвало ли се е по време на работа дисплея да премигва през определен брой секунди? Пускал съм 4 продукта на този производител и се държат все по този начин - все едно че има токов удар и очакването е :oops:
И аз съм се чудил на това явление,но явно си е такъв модела.
daniel.trifonov - специалист
Да, през някакъв период опреснява целия дисплей и се вижда точно като мигване и то не много кратко.
съб окт 15, 2016 12:05 pmdaniel.trifonov написа:
Здравейте. Днес говорих със сервизния инженер на Golden Fire/ Mareli. Той ми каза, че в (Сервизен екран "НАСТРОЙКА"), след въвеждане на кода за достъп до работните параметри
Code_unlocked.png
и промяна на параметрите, трябва от менюто, точно там където се въвежда кода за отключване, да се въведе различен код последван от OK.
Code_locked.png
Тогава иконата с отключен катинар се сменя на икона със заключен, т.е. излиза се от системен режим. Когато е в системен режим не модулира.

Иначе до момента трупам впечатления, но е рано да споделям

Поздрави!
Заключена е и пак не става немога да си обясня защо подава повече пелети от колкото е зададено някой ако знае грешки трупат ли може ли да се изчистят незнам
bmahob - майстор
АЗ САМО си трая и чета иначе камините Марели и Голден Файер си правят на 200м-300м от вкъщи :-D :-D :-D Направиха доста голям завод от преди година две, шефа е пич старае се , лошото за продуктите които прави под името голден ... за някакъв си който с лошата поддръжка му съсипва продукта, доста мои познати имат марели направено от последните две години не са никак лоши, все пак аз не рискувах :-D
RightClick - напреднал
пет ное 30, 2018 5:58 pmbmahob написа:
АЗ САМО си трая и чета иначе камините Марели и Голден Файер си правят на 200м-300м от вкъщи :-D :-D :-D Направиха доста голям завод от преди година две, шефа е пич старае се , лошото за продуктите които прави под името голден ... за някакъв си който с лошата поддръжка му съсипва продукта, доста мои познати имат марели направено от последните две години не са никак лоши, все пак аз не рискувах :-D
Симитъл Сити ?

Тема "Модулация на пелетна камина Golden Fire. 18кв." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: