• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ср ное 23, 2016 12:41 pmtonkata76 написа:
Радвам се 9999, че си намалил разхода! Тези настройки при мен са за t70гр. На котела. Пробвай и ти температура котел 65гр.-70гр. При t70гр. достигам температурата зададена от стайният термостат(22-23) градуса без да спира. горелката,тоест изключва от стайният термостат.Вкарвам горелката в модулация! :wink: ПС:Много бързо достигам зададената стайна температура!
Здравейте! Мога ли да попитам дали някой е работил с Биотех Комбо 40кв ? На пелети от слънчогледови люспи :?
чет дек 12, 2019 11:57 pmMisho_O написа:
Здравейте! Мога ли да попитам дали някой е работил с Биотех Комбо 40кв ? На пелети от слънчогледови люспи :?
За първи път я чувам в тоя форум, което те прави първия, дето я споменава тук.
Споделяй!
чет дек 12, 2019 11:57 pmMisho_O написа:
ср ное 23, 2016 12:41 pmtonkata76 написа:
Радвам се 9999, че си намалил разхода! Тези настройки при мен са за t70гр. На котела. Пробвай и ти температура котел 65гр.-70гр. При t70гр. достигам температурата зададена от стайният термостат(22-23) градуса без да спира. горелката,тоест изключва от стайният термостат.Вкарвам горелката в модулация! :wink: ПС:Много бързо достигам зададената стайна температура!
Здравейте ! Аз имам такава горелка ! Блъскам си главата от 22 ноември как да направя настройките , наблюдавам , мисля , изчислявам , благодарение на това че попаднах на некоректно отношение от човека който я монтира. Не се побирам в кожата си за , това че същия ми гарантира за пелети , които са пълен боклук . Взех настройките от tonkata76 от предната страница . параметрите са еднакви и са много добри , но слънчогледови пелети не бих посмяла да горя
LazarGanev - "Велик майстор"
Съветвам Ви да се обърнете към производителя, сигурен съм, че ще получите адекватно съдействие
пет ное 18, 2016 2:36 pmtonkata76 написа:
Аз също нямам външна изолация,а и всички стаи с изсключение на кухнята са с по три външни стени. Ще ти пратя моите настройки утре че сега съм на работа.Не забравай че съм с котел Бош, който се води триходов и пелети швайховер. А да не забрава да ти кажа че върнах в котела някои части които " майсторите" бяха махнали!!!
Здравейте имам същия котел и горелка биотех 32 и не мога да я настроя. Моля за помощ
  • 1
  • 2

Тема "Пелетна горелка Биотех 35 и котел Бош 32" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: