• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
sinfon - специалист
Здравейте, аз излъгах малко. В последно време пералнята вибрира по-силно при центрофуга. Можете ли да ми дадете съвет какъв може да е проблема? Не тече от никъде, работи си. Да търся проблем с лагери или амортисьорите на пералнята? Не искам да я сменям, защото е куче - с асинхронен двигател и механичен програматор. Работила е стабилно през всички години, казанът е неръждаем и освен ако не я изяде ръждата, няма убиване.
iliya_i - майстор
sinfon написа:
Здравейте, аз излъгах малко. В последно време пералнята вибрира по-силно при центрофуга. Можете ли да ми дадете съвет какъв може да е проблема? Не тече от никъде, работи си. Да търся проблем с лагери или амортисьорите на пералнята? Не искам да я сменям, защото е куче - с асинхронен двигател и механичен програматор. Работила е стабилно през всички години, казанът е неръждаем и освен ако не я изяде ръждата, няма убиване.
Може амортисьорите да са за смяна.
Chefo77 - майстор
А може и лагерчета да иска нови. Моята беше така - започна да шуми и вибрира повече, смениха лагерите и след няколко месеца гръмна платката. А откакто сме взели "новата" (въпросните 53 месеца), живее втори живот в тъщата с нейната платка ...
wanderer - специалист
  • не че помагам с нещо, ама не е за вярване направо :-D
https://www.facebook.com/MuscleHorsepow ... f=NEWSFEED
hidrazin - майстор
Това с пералните мина отдавна през форума. И не е само този клип.
:partyman:
  • 1
  • 2

Тема "откъсване на парче от долния бетонен блок на пералня Беко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: