• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 19
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Ping Pong - напреднал
И аз се интересувам от тази горелка.някои има ли преки наблюдения
Ping Pong - напреднал
явно майсторите са хванали чалама на грейкото и не им се главоболи с новоизлизащите модели
gnt69 - майстор
Явно някой трябва да я купи и да даде отзиви. Може и да е добра. :partyman:
На хартия е много добра.
Не бих пазарил от такъв сайт.
Бих си я купил, но поне да мога да я видя, да я пипна...
Вероятно ползватели още няма, освен производител и приятели.
Двамата новорегистрирани, поне клипче качете, да я видим!
С другите марки няма да се преборите, но променете подхода!
За всеки има място под слънцето.
Бат Диди - специалист
шоп написа:
gnt69 написа:
шоп написа:
Горлеката не е лоша. Не я познавам реално, но като параметри е по-добра от Грейко. Ако и цената бе по конкурентна щеще да е супер. Определено маркетинга и рекламата на тази фирма куцат. Има още много да учат и да си плащат :-)
И ползватели няма, откъде разбра че е по добра. По разхода който не са споменали или по минималната мощност. Той и торча 3-30 ама топли само него си на 3. Аз от Грейко не съм чул някой да е недоволен. Само тия дето нямат са недоволни. А забравих има няколко ама те проблемите им в инсталациите и котлите. Никой не се оплаква че не му гори, гасне или се затлачва.
Тия гледам чак ги е досрамяло да напишат от къде са. Само един GSM. :partyman:
Това, че в един затворен кръг от потребители ( наречен форум ) има 4-5 велики майстори, които рекламират явно или скрито продукти от които получават най-големи % комисионна или директно пари за реклама не означава автоматично, че дадена горелка е най-великата:-) Наличнието на 10-20 активно пишещи доволни ползватели на същата горелка също нищо не означава.
Без да се занимавам активно и профи с отопление в Бг има доста голям избор, но за съжаление бих казал с картелни цени.

Както виждаш написах, че не познавам реално горелката, но от написананото е по-добра защото:
има механично самопочистване ( тези горелки по принцип струват около 3000лв)
има бъркалка
опция за управление от GSM
наличие на 4 степени
управление Натурела ( не е никак лошо)

не продавам, не купува, просто размишлаявам.

Шопче ти не продаваш и рекламираш ама тоз дет пусна темата не съм сигурен :^o . Аууу каквой туии аналомясто дето неможе да се навре грейкото или пък друга горелка. Тя горелката, като описание и външен вид наистина изглежда добре ама знае ли се? Що не направят клип с пръдливи пелети и да се види как се справя, щото тук имаше едни снимки с еднооооо полско чудо x revo май беше дето му се въртеше гъзокамерата и трябваше да се самопочиства обаче се беше налепило със слънчогледовите пелети, че собственика му слага стъргалка а горелката струваше май повече от 3000. Ама и те имат само анимаций в тубата и никакъв клип в действителност. Иначе аз се стремя да уважавам българското/напоследък ми е доста трудно/ и според мен горелката, ще върши работа.
И все пак, да ме извинява автора ама за мен това си е реклама.
Успехи. :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Бат Диди - специалист
Трифон П.Трифонов написа:
На хартия е много добра.
Не бих пазарил от такъв сайт.
Бих си я купил, но поне да мога да я видя, да я пипна...
Вероятно ползватели още няма, освен производител и приятели.
Двамата новорегистрирани, поне клипче качете, да я видим!
С другите марки няма да се преборите, но променете подхода!
За всеки има място под слънцето.
Трифончо ха наздраве :drinkers: . Писали сме едновремено ама аз нали съм по-дрът си ме изпреварил
Наздраве, Бат Диди! Дърта риба нема, ма зеленяци като мене бол.
Тая година обърках бялото, та го харча да не са фърля.
LazarGanev - "Велик майстор"
шоп написа:
Както виждаш написах, че не познавам реално горелката, но от написананото е по-добра защото:
има механично самопочистване ( тези горелки по принцип струват около 3000лв)
Тази цена как я изчисли? Ерато имат няколко модела в ценовия клас до 2000лв, но механичното самопочистване винаги е по-капризно и проблемно от самопочистването на ретортната горелка без такива специални механизми
има бъркалка
и кафеавтоматът сутрин ми пуска бъркалка и кво? :)
опция за управление от GSM
ами добре, ама това е последното, по което човек ще направи избора си
наличие на 4 степени
на Бош горелката (полска) има 2 степени, но със сигурност е много по-добра
управление Натурела ( не е никак лошо)
доскоро го плюеше (или може би не ти харесва само, когато е монтирано на Грейко?)
не продавам, не купува, просто размишлаявам.
Просто коментирам :cool:
Последна промяна от LazarGanev на пон яну 09, 2017 9:21 pm, променено общо 1 път.
Ping Pong - напреднал
Аз съм я виждал на живо да работи, но нямам дълготрайни наблюдения. Затова се включих в темата и се надявах някой да даде отговори на въпросите които бяха зададени
Ping Pong написа:
Аз съм я виждал на живо да работи, но нямам дълготрайни наблюдения. Затова се включих в темата и се надявах някой да даде отговори на въпросите които бяха зададени
Според мен не става , ма ти си по напред.
Какво питаш? Питаше друг.
Иди пак до горелката, наблюдавай, сподели! Може да греша.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 19

Тема "Отзиви за пелетна горелка РМ 30" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: