• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
nikolson - майстор
Всъщност, има такова животно. http://www.tritontools.com/en-ZA/Produc ... %20Systems
WCA 2000 става, както за техните циркуляри, така и за всички други, с диаметър на диска до 235мм. Цената им е, мисля, около 350 лири.
plamen6703 - майстор
mavryt4o написа:
plamen6703 написа:
Аз съм пишман дърводелец, но да се включа с мнение и да се присъединя към темата, че да мога да следя мненията на дърводелците, които много уважавам във форума. Това упражнение с греди 15 см. съм го правил и пак бих го направил на банцинг, не на циркуляр. Първо установих, че на циркуляра ми "яде" около 3 мм от материала на рязане, а на банцинга е около 1 мм. Отделно от това, сигурно поради малко опит, но си заклинвах диска и хубавото е, че имах моторна защита и изключва...иначе отивам на пренавиване на мотор :)... после си купих друг циркуляр с разцепващ клин, но и сега да ми се наложи да разбичвам такива греди, ще ги разбича на банцинга :)
А ако нямаш вариант банциг ко прайм!? :? Незнам тея американци как с лекота я правят тази гимнастика на цискуляря вероятно ще е с freud с малко зъби аз бягам и от 5-ца да цепя ще се удавя от пушилка ама исках 100 зъба ее нати :lol:
Ако нямах банцинг не знам как бих се справил с такива греди :) Сигурно ще платя на някой да ми ги разбичи... опита ми е такъв, че на циркуляр не мога да се справя с греди 15 см. и нещо не ме влече,нямам желание и да се науча... Един стар дърводелец до последно не посягаше да бичи греди на нищо друго освен на банцинг :)
Американците за мен не са като хората, но знам ли... страната на неограничените възможности е това :)
  • 1
  • 2

Тема "Избор на ръчен циркуляр с маса." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: