Ще те успокоя колега,за малко пари съм го купил,но съм дал повече за части-вериги,всички лагери,които могат да се намерят в БГ,гребени от С8,нестандартни плашки и метчици ,5 л.нафта за миене на частити  

То има хора,които дават хиляди за телефони. На мен ми е кеф,да имам всякакви машинки и си чеша крастата да си правя разни други такива и каквото ми е кеф на душата.
 На мен ми е кеф,да имам всякакви машинки и си чеша крастата да си правя разни други такива и каквото ми е кеф на душата. 

То има хора,които дават хиляди за телефони.
 На мен ми е кеф,да имам всякакви машинки и си чеша крастата да си правя разни други такива и каквото ми е кеф на душата.

Кефа цена няма
  Кефа цена няма
 Както вече писах,дел.апарат се зацепва червячно ,посредством ексцентрик ,командван от лост разположен под диска.Съмнения от рода,че е от друга машина не съществуват при мен!
 Както вече писах,дел.апарат се зацепва червячно ,посредством ексцентрик ,командван от лост разположен под диска.Съмнения от рода,че е от друга машина не съществуват при мен!