Според мен проблемът не е в липса на вода, все пак това е предпоследен етаж. Ако беше от липса на вода авторът щеше да реве, че няма парно, а не, че на комшията от долния етаж не му работи лирата.
preslav написа:Според мен проблемът не е в липса на вода, все пак това е предпоследен етаж. Ако беше от липса на вода авторът щеше да реве, че няма парно, а не, че на комшията от долния етаж не му работи лирата.Той няма

uziiiii написа:Здравейте колеги . Живея в панелен блок на 8 последен етаж .Зимата си правих ремонт на банята и се налагаше да се преработи щранг лирата.След няколко неуспешни опита да се преработи лирата с майсторите решихме да я премахнем . Сложихме байпас на седмия етаж под мен ,като към моя апартамент остана само тръбата към автоматичната обезвъздушителна система на покрива .Обаче съседите под мен започнаха да се оплакват ,че е топла само едната тръба,другата е студена.Прилагам снимка на байпаса ,ако някой има идея ще се радвам да чуя предложения за решение на проблема .Благодаря предварително.