ср авг 12, 2020 7:49 pmhidrazin написа:Както винаги за мен - точен!вт авг 11, 2020 8:37 pmkuger написа: С какво мога да го обработя вътре за да си върши предназначението?Измиваш добре. Пълниш с оцет 6% и го държиш така към 2 часа.
Следва обилно изплакване и измиване на няколко пъти с вряла вода.
Подсушаваш и си го използваш със здраве.
![]()
P.S. За любителите на КОНСПИРАТИВНИ ТЕОРИИ:
1. Няма никакви сериозни доказателства за връзката между алуминия и Алцхаймер.
По-скоро има все повече доказателства че няма връзка.
2. Алуминия е силно активен метал и почти веднага след отливане, отрязване ... образува окисен слой който макар и тънък е доста здрав.
3. Алуминий (в много нищожни количества) се отделя от съдовете ако в тях се готви/съхранява силно кисела храна - домати, чай, кафе...
Или силно алкални храни - осолена риба например.
3. С едно хапче антиацид или лъжичка Алмагел поглъщате много повече алуминий, отколкото ако цял месец готвите в алуминиеви съдове.
Aluminium, metals and dementia
These 4 Things Do Not Cause Alzheimer’s
ср авг 12, 2020 9:42 pmkuger написа:И аз с такова впечатление съм останал за колегата Хидразин, като го гледам как отговаря кратко точно и ясно на другите колеги.ср авг 12, 2020 7:49 pmhidrazin написа:Както винаги за мен - точен!вт авг 11, 2020 8:37 pmkuger написа: С какво мога да го обработя вътре за да си върши предназначението?Измиваш добре. Пълниш с оцет 6% и го държиш така към 2 часа.
Следва обилно изплакване и измиване на няколко пъти с вряла вода.
Подсушаваш и си го използваш със здраве.
![]()
P.S. За любителите на КОНСПИРАТИВНИ ТЕОРИИ:
1. Няма никакви сериозни доказателства за връзката между алуминия и Алцхаймер.
По-скоро има все повече доказателства че няма връзка.
2. Алуминия е силно активен метал и почти веднага след отливане, отрязване ... образува окисен слой който макар и тънък е доста здрав.
3. Алуминий (в много нищожни количества) се отделя от съдовете ако в тях се готви/съхранява силно кисела храна - домати, чай, кафе...
Или силно алкални храни - осолена риба например.
3. С едно хапче антиацид или лъжичка Алмагел поглъщате много повече алуминий, отколкото ако цял месец готвите в алуминиеви съдове.
Aluminium, metals and dementia
These 4 Things Do Not Cause Alzheimer’s
Бая време вися и чета темите във този и във един друг форум.
Даже някой от тук имате профили и там.
Затова вчера се хванах на бас за малото флексче в темата за куфара..

Малко страннян начан за прекарване на свободното време.