Сега измерих полилея и всичко е точно с изключение на шарения кабел.той не звъни никъде, а целия полилей е метален.и сега не знам какво да го правя?

пет дек 04, 2020 5:12 pmgibson58 написа: Сега измерих полилея и всичко е точно с изключение на шарения кабел.той не звъни никъде, а целия полилей е метален.и сега не знам какво да го правя?Провери ли дали не звъни с някой от другите кабели? Ако не звъни го изолирай и за.би докато не дойде някой, който знае как да се справи с него.
пет дек 04, 2020 6:30 pmpreslav написа:Проверих го още тогава.нито на корпус,нито на пъпката, нито на пластината.ше го заеба щом казваш.той си е в клемата,така че си го оставям там.предполагам,така няма да е проблем.пет дек 04, 2020 5:12 pmgibson58 написа: Сега измерих полилея и всичко е точно с изключение на шарения кабел.той не звъни никъде, а целия полилей е метален.и сега не знам какво да го правя?Провери ли дали не звъни с някой от другите кабели? Ако не звъни го изолирай и за.би докато не дойде някой, който знае как да се справи с него.
пет дек 04, 2020 6:39 pmky-kyy написа:Нидьей, ни ма мисли.пет дек 04, 2020 6:38 pmgibson58 написа:Браво
А относно въпроса на колегата,в стаята в момента не се живее, а и полилея си е вързан отдавна и свети чудесно,просто исках да е вързан както трябва.Няма да сме на тъмно.Поне теб, да не те мисля
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: