Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
elby75 - специалист
здравей,много ми хареса душкабината и банята,моля те пиши колко квадрата е горе -долу и ако си от сф,дай координати за маисторите,разбрах,че си доволна
lakosste - специалист
кака Лара написа:
А лайсните с какво са хванати за плочките?
Въпросът ми е по-скоро ако плочката се дупчи, няма ли да се начупи :? Или има вече много по-съвременни методи за съединяване....
начи предполагам че ако пробиваш плочките ще е с перфоратор или ударна бормашина.така пурво вклучваш машината само на въртене докато боргията мине през фаянса а оттем насетне както решиш.така няма проблем.ще ти кажа обаче аз със моите колеги как монтирахме една душ кабина това лято.по точно лаисните по стените.ами залепихме ги със монтажно лепило на bizon става много здраво
gal94 - напреднал
elby75 написа:
здравей,много ми хареса душкабината и банята,моля те пиши колко квадрата е горе -долу и ако си от сф,дай координати за маисторите,разбрах,че си доволна
Намерих ги с помощта на този сайт, имаше линк към bgremonti.com
Момчето се казва Стоян, страхотен е! =D>
кака Лара - специалист
lakosste написа:
кака Лара написа:
А лайсните с какво са хванати за плочките?
Въпросът ми е по-скоро ако плочката се дупчи, няма ли да се начупи :? Или има вече много по-съвременни методи за съединяване....
начи предполагам че ако пробиваш плочките ще е с перфоратор или ударна бормашина.така пурво вклучваш машината само на въртене докато боргията мине през фаянса а оттем насетне както решиш.така няма проблем.ще ти кажа обаче аз със моите колеги как монтирахме една душ кабина това лято.по точно лаисните по стените.ами залепихме ги със монтажно лепило на bizon става много здраво
предполагам това лепило е влаго и водоустойчиво?
freeqwerty - специалист
коритото е хубаво,но не мислиш ли че е малко високо?
freeqwerty - специалист
това съм го правил аз,от изкуствен камък и върху него лежи профила по,който се плъзга вратичката на душ кабината

Прикачен файл

Pod.jpg
Pod.jpg (29.11 KиБ) Видяна 11528 пъти
gal94 - напреднал
А къде е сифона в тази душ кабина? Не мен ми харесва да е по-високо коритото, ако се запуши сифона /или пък изплаквате нещо по-обилно с вода/ няма опасност бързо да прелее.
Тани - модератор
Онова сивото тясно нещо в ъгъла трябва да е сифона, Ако е така - трудно ще се запуши :-D А и нали има друг сифон в банята.
lana83 - напреднал
много са ми познати тези снимки :-D - днес ги разглеждах на сайта им! и аз чух добри отзиви от тях и стискам палци да успеят да ме вместят в графика си :roll:
честито за банята и със здраве да се ползва! :cool:
$64EN - специалист
$64EN написа:

скоро ще пусна и снимки от етапите на изработването на коритото

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

1.хидро изолацията .аз работя с продуктите на ф-ма KOSTER и съм много доволен от тях .супер качествени са ,вече съм ги подлагал на тест (лятото правих хидро излация на една тераса 90 квадрата и накрая ме накараха да я напълня цялата с вода и да престои 24 часа за да се види ще протечели от някъде и да се направи протокол че изолацията е направена добре и че не тече , ако имам време ще пусна и снимки от терасата да видите.). грундира се , полагасе специялна лента по ъглите и се хидро изолира
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

2. ето как изглежда изолацията вече изсъхнала
Изображение

3.кроене , лепене , нагласяне на сифона
Изображение

4. фугиране
Изображение

5. изсъхнало е всичко перфектно за 24 часа и е готово за монтаж
Изображение

6. малко лоши снимки :) преди монтажа :)
Изображение

7. монтирана и силиконизирана душ кабина
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение Изображение Изображение Изображение

Тема "Да се похваля!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: