• 1
  • 2
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
ср апр 15, 2026 7:19 amkozl написа:
вт апр 14, 2026 10:00 pmТодор Ялъмов написа:
Здравейте! С подобни проблеми се сблъсквам и аз, с моята съдомиялна Електролукс. Беше започнала да тече. Закарах я на сервиз. Оказа се, че са се скапали маркучите при нагревателя. В сервиза казаха, че това с двата маркуча и нагревателя, върви като цял детайл. Казах им да го сменят. От както съм си прибрал уреда не мие както трябва! Преди да иде на сервиз, когато приключеше с измиването и вратата се отвори, бухваше облак пара, сега пара няма и съдовете са не домити! Нужна ми е помощ!
Предполагам, че не се включва нагряването и миялната мие само със студена вода.
Обаче с тези обяснения какво помощ търсиш във форум "Направи сам" :?
Явно некачествен ремонт.
Дори не мога да дам съвет за сервиз.
А твоята миялна е от следващата серия спрямо моята и нямам идея дали нагревателя е комплект с маркучите.
Вероятно е такъв:

Изображение

В предишните модели нагревателя се предлага отделно от маркучите.

Изображение
Да нагревателят е в комплект с маркучите. И много ме е яд, защото ме мотаха цял месец и си оставиха ръцете! Мислех си, да не би да са разбазикали на платката някаква настройка за температурата?
Днес жената е зареждала съдомиялната и е пускала да мие съдове. Каза, че като е приключила, съдовете са били горещи и днес са били прилично измити, но е ползвала програма ЕКО.
  • 1
  • 2

Тема "Съдомиялна Electrolux ESF 4150 не изсушава посудата след миене.." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: