• 1
  • 2
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
joro_kem - специалист
а не става ли с удължители на 1/2" като този: https://praktiker.bg/bg/VIK-tr%C3%A0bi- ... O/p/430449
и след това с ексцентрици 1/2-3/4" - с тях ще компенсираш разминаването
Lutchezar - майстор
Налягане може и да няма, обаче ако едната страна е в стената завита, на другата виси нещо. Примерно душ- пита. Та тази работа със смола няма да стане. Заварка или струг. Та всеки 1 мм. който те дразни ще ти струва 10-20 лева.

Пробвай с 3D принтер, не знам обаче дали ще е достатъчно здраво.

Аз пък си разкарах смесителя да не ми се мотае под душа, нарочно не са на една линия. И двете са на удобни за мен места.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ср юли 06, 2022 9:55 amswenstyle написа:

баня, смесители вградени в стената на гипсокартона, хидроизолацията е намазана, плочките са започнати да се лепят, вземам мярка за отвори на плочката през която минават смесителите и изхода за ръчние душ и изхода за душа не е в линията на смесителите. Макар и 5 мм, аз ги виждам.
Това ще го оправят ексцентриците на смесителя
swenstyle - специалист
ср юли 06, 2022 10:21 amjoro_kem написа:
а не става ли с удължители на 1/2" като този: https://praktiker.bg/bg/VIK-tr%C3%A0bi- ... O/p/430449
и след това с ексцентрици 1/2-3/4" - с тях ще компенсираш разминаването
аз имам всичко на всичко 20 мм, най късия ексцентрик който успях да купя е 35 мм
n_a написа:
Това ще го оправят ексцентриците на смесителя
струва ми се че тези смесители нямат ексцентрици 3-те части са отделни корпуси, само на чучура в примера по-долу може да се сложи ексцентрик, прилагам примерна картинка
Прикачен файл:
product_540.jpg
product_540.jpg (9.82 KиБ) Видяна 672 пъти
на Виега има месингови удължители с дебели стени, ще подотвя еидн такъв да чака за започване.
за здравината на епоксидната, ще разберете като пиша в тази същата тема след време :-D
  • 1
  • 2

Тема "От къде да купя такъв ексцентрик или някой който да ми го изработи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: