Половинката не може да се оправи и с едно.

В оператора сега ми е всичко-телевизия,телефони,интернет.
пон фев 27, 2023 8:38 pmlyubohar написа: Чиниите май вървят с допълнителни устройства и допълнителни дистанционни.До сега, е било така. Вече и на3жицата ще има устройство с друго дистанционно. Вика му се, напредък на технологиите
Половинката не може да се оправи и с едно.![]()
В оператора сега ми е всичко-телевизия,телефони,интернет.
пон фев 27, 2023 8:03 pmlyubohar написа: Да,двата ми имат кам модули с карта третия е с допълнително устройство с карта.Този път го знам.Последният път техника се мота 1 час!Изглежда вече са решили да отрежат "тарикатите" де не плащат за повече от един телевизор.
И понеже не успя да подкара ка модула сложи допълнителното устройство с допълнително дистснционно.Досадно.
вт фев 28, 2023 7:26 amfbr написа: Какво им гледате толкова на телевизиите, че си го причинявате всичко това.Изглежда най-зависи от възрастта и разликата в поколенията. Възрастните по-трудно, а в случаи и невъзможно се пригаждаме към динамиката на промените.
пон фев 27, 2023 7:15 pmlyubohar написа: Въпроса ми е как мога да заобиколя проблема.След като не ти харесва кабелния оператор най-логичното е да го смениш с друг, който предлага аналогова телевизия. И им кажи защо точно го сменяш. Ако така направят няколко хиляди абоната операторът ще се замисли какви глупости върши.
вт фев 28, 2023 11:34 amLutchezar написа: Хванал си ефирна цифрова според мен.И аз така мисля. Модерните телевизори си имат и цифрови тунери.
lyubohar написа: Всички оператори са една и съща стока.Те си се договарят за всичко.Така излиза. И с надценките пак така стана.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: