Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
linka- - напреднал
Искаме,искаме :roll:
CnapKu - специалист
Няма проблем .. махнах ги :?
Последна промяна от CnapKu на съб дек 15, 2007 10:23 am, променено общо 1 път.
Спарки, колега, мисля че "Новите теми" във форума не са дефицитни и ако си решил да се похвалиш или оплачеш от нещо няма да е проблем да пуснеш "Нова тема" :lol:
Иначе за реманта добре си се справил, както се вижда, а за да е по интересно на всички, пусни си Нова тема и си качи повече снимки, Успех колега :!: :)
Колеги, най накрая съборих ореха, 5 часа го бориха, голямо животно, ей :? след него остана кратер като от бомба :lol: утре идват да оправят дувара, който ореха буташе, да оправят тротоара, че е много висок и не може да се влиза с кола а и да прибера остатъците от ореха (май ще станат за новата каминка :lol: ) другата седмица ще идва багер да вади пънове (че са към 30-тина) и да копае канал за ВиК и енерогото. Оказа се че няма отходна канализация и тръгвам по мъките :x Моля ако някой има идея каква е точно процедурата по прокарването на канализация, нека сподели, ще ми помогне. Утре ще снимам и ще кача нови снимки :)
anmoll - специалист
Чакам снимки с нетърпение -днеска е "утре". :) Следя твоето строителство- виждам,че си вещ в документацията. Съжаливам,но нищо не знам за канализации....предстои ми да науча :? ......
Ако приемеш един приятелски съвет- нека да не скастряме хората,които се включват с техни снимки в "твоята" тема,за нас е интересна всяка една снимка :roll: :) дори и в "чужда" тема.
anmoll - специалист
....виждам,че си вещ в документацията....
Serious3, прощавай обърках те с Walko/той е вещ в документацията и добре обяснява неща свързани с документите/ - Аватарите са ви еднакви :? не видях името :)
anmoll съгласен съм със съвета ти, но мисля че на всички ще е по интересно да видят една тема да разглеждат снимките в нея и да сладят развитието на един и същ обект, защото когато са няколко става объркване ;) не го разбирай като ревност към темата ми, просто мисля, че е по прегледно ;) все пак като няма ред настъпва хаоса :)пускам и снимки от днес, за съжаление успяхме само да поразчистим една малка част от дървата, утре трудовия процес продължава с резачката :-D

Прикачен файл

Image(02).jpg
дупката от ореха
Image(02).jpg (62.03 KиБ) Видяна 7724 пъти

Прикачен файл

Image(05).jpg
напукания дувар с портата
Image(05).jpg (66.3 KиБ) Видяна 7724 пъти

Прикачен файл

Image(03).jpg
утрешната работа ;)
Image(03).jpg (78.06 KиБ) Видяна 7724 пъти

Прикачен файл

Image(04).jpg
днешната работа ;)
Image(04).jpg (62.51 KиБ) Видяна 7724 пъти
anmoll - специалист
:abschied: Малко ми е жал за дървото, но да не забравиш да засадиш/сериозно/. Веднъж ни се наложи да отсечем ябълка...пречеше на пътя...после ме беше яд на мене си :)
И на мен ми беше жал, защото беше и доста плодороден, но нямаше как... :( а за засаждане на орех съм чувал, че не е хубаво да го сади и сече млад човек (старите хора така говорят) Тия тук в кметството вече са мои хора, така че не би трябвало да имам проблем с това ;) а пък ако много вдигат врява, ще бодна някоя клонка и после ще кажа че не се е прихванала ;)
JAMESON - напреднал
Какво имаш предвид с "процедурата"?Уточни моля те,документи ли те интересуват,или искаш да си прекараш канализация?Ако е второто,можеш да ползваш канала,който ще копаеш за ВиК и електрозахранване.А и не разбрах къде е къщата и въобще има ли канализация в това населено място,минава ли близо до двора ти.Отговори ми на тези въпроси и после ще опитам да ти помогна за изграждането.И няма да е лошо да драснеш една скица на двора с входните позиции на електро,вода и канализация.На моя обект аз успях да вкарам канализация,вода,ток,кабелна ТВ и интернет в един канал.А сега мога да пожелая ВЕСЕЛО ПОСРЕШАНЕ НА НОВАТА 2008 ГОДИНА!!!!!!!

Тема "Ремонт на стара къща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: