яйцата са за пържене,а не за мерна единицаКато имаш яйца, можеш да ги ползваш за много неща преди да ги изпържиш!

яйцата са за пържене,а не за мерна единицаКато имаш яйца, можеш да ги ползваш за много неща преди да ги изпържиш!
anika1127 написа:Най правилно е да измерите количеството на водата ,а не на зелето. Приготвя се 4% разтвор на едра сол и вода .Това означава,че на 1литър вода се слага 40грама сол, съответно на 10л вода-400г сол и т.н. Солта се разтваря във водата и се изсипва върху подреденото в бидона зеле.Може съда в който разтваряте солта да е 10 литрова кофа за улеснение : на всеки 10 л вода -400 г сол и наливате върху зелето.Нямате шанс да сбъркате уверявам ви Така прочетох в една книга и до сега много години вече зелето става перфектно .Успех!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: