нед ное 24, 2024 3:01 pmn_a написа:Идеята ми е да направя това, което със сигурност знам, че ще се получи с минимални усилия, без излишно задълбаване в материята (кой знае, може пък и да не е излишнонед ное 24, 2024 8:22 ammkocev написа: Имам предвид, да не е една цяла основа например 180х100см с набити копчета, а да я нарежа на например на 10 ивици 18 х 100см. Да тапицирам всеки детайл по отдвлно и след това да ги монтирам един до друг, така че таблата да се получи на вертикални черти.Не ти схванах идеята. Вертикални "черти" се правят с прегъване, плисиране, докато тапицираш
ГЛЕДАЙ КЛИПЧЕТА!

Под "набиване" на копчета имам предвид такива с пирон отзад. Има и копчета с ухо, които се привързват, предполагам си наясно.
При варианта с пирон 15-ката мисля, че е добре като дебелина, друг е въпроса колко време ще държи пирона в пдч-то.
Имаш ли идея каква е лентата, която ползва момчето в клипа за "отсичане" на вертикалните елементи?
Не знаех, че се прави така, а ми е ясно, че само с коване с такера няма как да стане, затова си мислех за отделните панели.
Плюса при панелите е, че коването ще е от към гърба и така ще избегна обкантването
Може ли мнение относно отстоянието от стената?
Благодаря за вниманието!