• 1
  • 2
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
MamaMy - майстор
Като не вярваш на Чапара за истинско решение, мога да ти дам следното. Очертай моноблока, махни го на страни за да не пречи. Вкопай задната част с около 1,5 см надолу. Залепи моноблока на мястото, монтирай крепежните болтове и фугирай внимателно.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пет окт 31, 2025 5:58 pmMamaMy написа:
Като не вярваш на Чапара за истинско решение, мога да ти дам следното. Очертай моноблока, махни го на страни за да не пречи. Вкопай задната част с около 1,5 см надолу. Залепи моноблока на мястото, монтирай крепежните болтове и фугирай внимателно.
=D>
Гениално, просто и елегантно.
+ хидроизолация на вкопаното
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пет окт 31, 2025 2:21 pmzizitop написа:
Всичко, което ми пишете досега е интересно и компетентно, но на мен ще ми свърши работа практична идея за практично решение. Вярвам, че мнозина от вас знаят правилния отговор, който да реши проблема.
Поздрави
Това да не ти е домашното в училище?
zz_stefanov - майстор
Навремето тоалетните чинии ги поставяха върху бетонно канапе. По горе ти го предложиха. Другото е което предложи МамаМу.

Ако държиш на тези подложки не може да е фугирано с твърда фуга.
chapara - майстор
На времето даже се циментираха две тухли, та омочката да не мокри цървулите, но сега сме във времето си, в което живеем. Не бива да има заден ход. Интересно ми е да видя какво ще родят ,,гуротата" тук?🙄🤔🧐
stoy@n - специалист
Офтопик!

Не разбрах на автора тоалетната в градината ли е та е ползвал този раздел :?
  • 1
  • 2

Тема "нивелиране на моноблок поради голям наклон на пода към сифона от 1,5 см." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: