• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
kozl - майстор
пон яну 19, 2026 3:39 pmzz_stefanov написа:
Баси кьоравия дето съм станал, не прочетох че му свети синьото. :roll:
Ех, не си само ти.
И аз нещо съм списал подвеждащо, за да ми натякват, че бойлера след подмяната на ключа нагрява.
Да ама авторът вероятно няма бойлерно табло и има притеснения, че не може да познае, кога ключа е изключен като свети постоянно :? :? :? :? :? :? :? :?
Благодаря на всички отзовали се. Утре ще дойде друг майстор да го погледне, според него също не би трябвало да свети през цялото време.
Основното ми притеснение тук не е дали ще мога да разбера кога загрява водата и кога не, защото бойлерът така или иначе си светва в синьо като е готов. По-скоро ме притеснява да не даде нещо накъсо в някакъв момент, защото кабелите или копчето са сложени неправилно. Но утре ще разберем.
kozl - майстор
пон яну 19, 2026 4:12 pmstone321 написа:
Благодаря на всички отзовали се. Утре ще дойде друг майстор да го погледне, според него също не би трябвало да свети през цялото време.
Основното ми притеснение тук не е дали ще мога да разбера кога загрява водата и кога не, защото бойлерът така или иначе си светва в синьо като е готов. По-скоро ме притеснява да не даде нещо накъсо в някакъв момент, защото кабелите или копчето са сложени неправилно. Но утре ще разберем.
Няма притеснение за късо от това, че е обърната посоката на ключа - ще свети непрекъснато независимо от положението вкл/изключен.
То освен лампата в копчето има още 4 светодиода, по които може да се съди дали копчето е включено или не, та аз се усъмних в това колко съществено е настоящото положение.
  • 1
  • 2

Тема "Копче на бойлер Tesy" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: