пон мар 30, 2026 9:43 pmBaлepu написа: Не можах да убедя ръководството, че "не е редно" да го правя току-така. Небрежно ми подсказаха, че алтернативата е ... да си ходя. А общо взето съм доволен от работата си. Ще трябва да го преживея.Аха, това съм го играл... Само дето не се вързах на подсказвания.
Екипа бяхме аз и още 4 инженера.
За точно 8 дена го оставих без нито един специалист (работо идевателя).
На всичките ми момчета им уредих работа с по 400 евра заплата отгоре и без прекъсване на стажа и за ден!
Днес напуска, утре е назначен, днес напуска, утре е назначен...
Оставиш ли се да те мачкат така, ще е завинаги. Утре ще решат че "нямаш работа" и ... ще те пратят да копаш компир!
алтернативата е ... да си ходяИзползваш обратната алтернатива но ИНИЦИИРАНА от теб:
решил съм да си ходя защото...И веднага всичко се променя, тогава се вдигат заплати и поне за кратко не се възлага работа която НЕ Е В ТРУДОВИЯ ДОГОВОР.
P.S. РАБОТА има колкото си искаш в БГ.
Проблем. Работници специалисти дето имат поне елементарно познания и опит НЯМА в БГ.
Тая дИмокрация ги затри, след като затри и образованието. И други неща дето всички ги занаят и виждат...
P.S.2 Ако те вълнува, на лични мое да ти "споделя" оферта за колко хиляди ЛевРа отказах преди 10-тина дни.
Ма отказах щото реално трябваше за година да се преселя в Лас Бургас. Не става пътуване всеки ден...