нед май 31, 2026 8:42 amkozl написа: Гога,
Усещам че те лови некакво паралелно влияние![]()
Тиристори в паралел, кабели в паралел![]()
...
Ти как ще защитиш параления разклонител![]()
Ще го ползвам само аз веднъж дваж в годината като правя ракията и водката.
нед май 31, 2026 1:45 pmgogo7777 написа:
![]()
Ще го ползвам само аз веднъж дваж в годината като правя ракията и водката.![]()
![]()
нед май 31, 2026 3:51 pmSvetoslavoff1 написа: при едни овенни съм виждал удължител с ТЧП.ТЧП-то си е за номинално 220V и сечението му е от 0,5 до 1 квадрат.
нед май 31, 2026 3:44 pmgogo7777 написа:Като си представя малко шлайфче, захранено с телефонен кабел и снабдено с циркулярен трион, направо изтръпвам от страх! Що за ужасяващи практики?!
![]()
Така си е, но докато съм на казана не лизвам ни грам.![]()
Ще си режа дръвца и съчки с малко ъглошлайфче, за това ми е удължителя.
![]()
нед май 31, 2026 4:39 pmSvetoslavoff1 написа: Че продават какви ли не боклуци не е извинение да се ползват кабели не по предназначение.Ех да можех да го кажа това вчера на едни пе**аси немци дето сложили кабел за стационарно полагане захранващ един датчик в кабеловодеща верига. Поудървил се и от непрекъснатото огъване му се сцепила изолацията и прекъснало сигналното жило. 8 часа работа, че беше набутано и на майната си.
нед май 31, 2026 5:31 pmbatkoce написа:Ами държа на телефонния кабел щото като му се обадя по телефона и съчките ще са нарязани
Като си представя малко шлайфче, захранено с телефонен кабел и снабдено с циркулярен трион, направо изтръпвам от страх! Що за ужасяващи практики?!![]()
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: