• 1
  • 2
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
kozl - майстор
ср юни 03, 2026 6:41 amnikolson написа:
Няма да е лошо, даже е задължително, да се носи и ръкохватката с винта, щото и при шлиците има "разнообразие".
Ми и аз носих, търсих и съм описал в тази тема
Даже се бях заблудил относно шлиците, защото не ги броих, а при пробата с ръкохватката се получи временен, положителен ефект.
dragozow - майстор
С кранчето в железарията. Мен ако питаш, тази батерия вероятно ти е набор (особено като преди 12 години си сменял гумичка) не струва много пари, разбира се има и скъпи, има и качествени керамични на поносими цени. Сменяш и не се занимаваш, какво престъргване и прочие. Преди години едно казанче, тече. Разкостих го, извадих поплавъка, разглобих, почистих, сглобих, обърнал съм цедката, пак разглобих, пак сглобих. Така няколко пъти, лято, навън 35 градуса, тоалетната метър на метър и до мен върви тръбата на горещата вода, целия потен накрая взех поплавъка и в железарията на няма и 150 метра, имаш ли такъв поплавък, имам същия с метален щуцер и ала бала, колко струва...9 лв. Сложих го, регулирах колко да пълни, заспа. Викам си аз за 9 лв ли пенясах един час в тази тоалетна.
  • 1
  • 2

Тема "Течове от топлия кран" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: