Мечтата на всяка домакиня
borkata3000 - специалист
nicky_design написа:
Моля за вашето мнение.
Червеното изглежда избеляло червено и не подхожда на сивот. По-тъмно ако беше или бордо (поне съм виждал), отива много. От долкова много и големи дръжки, погледа ми се фиксира първо на тях, доста се натрапват с големината си. Модерна кухня, пък мивка от алпака. :? Но може хората до сега да са мили на мозаечна мивка и да не са наясно как се поддържа алпака. :razz:
Общо взето не ме впечатлява, прилича на средностатистическата кухня на българина, в това число и моята. Ако nicky_design е дизайнера, вложи при следващия проект повече замисъл за уникалност. Било то с разчупени шкафове, различно отварящи се врати от обикновеното, ... :)
тонито - специалист
На мен ми харесва.Бих искал да мога да си направя и аз такава но уви...не чувам все още петлите по темата..
radush - специалист
колкото и да е добър някой в изработката на кухни нямам как това да си проличи ако домакинята не може да си го позволи.може би тази кухня се е побрала точно във възможностите на семейството за което е направена.

nicky_design може да докаже че го бива с някой друг проект,недейте веднага да го вините за видът на кухнята.
nicky_design - специалист
Благодаря на всички за мненията,дори и критиките приемам.Обкова по кухнята е избор на клиента.Подредбата на шкафовете също.А кухнята от чертеж до монтаж съм направил всичко.Цветовата комбинация е избор на клиента.Борка,плюеш а никаква идея нямаш за естетика и практичност,но толкова са ти възможностите.
borkata3000 - специалист
nicky_design написа:
Благодаря на всички за мненията,дори и критиките приемам.Обкова по кухнята е избор на клиента.Подредбата на шкафовете също.А кухнята от чертеж до монтаж съм направил всичко.Цветовата комбинация е избор на клиента.Борка,плюеш а никаква идея нямаш за естетика и практичност,но толкова са ти възможностите.
Нека не се нападаме. Търсиш мнение, получаваш го. Не разбирам защо обръщаш мнението в нападка. :?
За естетиката и практичността може и така да е, но не виждам какво общо има тя с темата ти? Чакай пак да се почеша. :?
Като не искаш мнение, не го търси.

едит: Имах предвид следното цветово решение, макар, че тук става дума акрилни плоскости:

Изображение

Изображение

Изображение
shadowman - майстор
Тая кухня колко пъти са ми я давали за модел на проект, детегна ми да я гледам, и като я гледах ми се струва, че всичко е МДФ.
Emerald - модератор
nicky_design написа:
Значи си работиш сам? Като майстор или като дизайнер? И имаш някакви познания за дизайн?
Борис - специалист
Ники,никъкво намерение нямам да те плюя, "майтапът" е , че моята кухня е същата.Дизайнерите да не сте телепати по между си ? Аз поне успях да избегна червеното . Надя сигурно предпочита да виси на мивката, вместо да натисне едно копче . След ,като са ти дали 2000лева,трябваше да ги консултираш при проектирането ,например да предвидят възможност да се добавят допълнителни уреди в бъдеще,щом в момента са били затруднени.Все пак сме в 21век.
Palawnik - специалист
Най-лесно е да се търсят кусури и да се казва "Това не се прави така". Без да кажеш как се прави си е малко като заяждане. На моя правоъгълен мозък тези извивки и дизайнерски решения нещо не ми се нравят. Въпрос на вкус. Не ми харесва нито вишневото, нито червеното. Лично моя вкус е насочен към студените цветове. Други харесват топлите.
borkata3000 нещо тази кухня ми стой малко натруфена. За да се види как стой обаче трябва да се знае къде е сложена и какво има около нея. Нещо което ми се струва е сгрешено е мястото на печката. Според мен е малко далеч от хладилника. Това ще създава неудобство при готвене. Може би е по-добре микровълновата печка и електрическата печка да си разменят местата. По мое мнение липсват контакти. Поне един трябва да се сложи до печката. Няма къде да се включи пасатор когато готвиш на печката или миксер. За да готвиш трябва да разнасяш тенджерата из цялата кухня. Къде ще включиш кафемашината? Ако я сложиш до микровълновата остава само този контакт който е до хладилника? А ако реши да има и машина за сокове? Като гледам кухнята и барплота, такава екстра се полага. А някой реши, докато мама готви, да си включи тостер за сандвич и ще трябва да се изчакат на контакта?!?! Според мен трябва да има поне още три контакта и то с два излаза. Един около ключа за осветление да обслужва кафемашината и други уреди на бара. Два от двете страни на печката за миксери, пасатори, роботи и каквото там се сети женския мозък. И това при условие, че за микровълновата печка и хладилника си има контакти. Надявам се няма да се влачат кабели по плота за тях.
Това с контактите важи и за кухнята на nicky_design.
Все пак живеем в 21 век и ел. инсталацията се прави поне за 10 г. Никой няма идея какво ще има в кухните ни след 10 г.
shadowman - майстор
Ясно е, че цвета се избира от клиента затова не разбирам защо се нахвърляте срещу човек. Също така всеки клиент си избира сам модела на кухнята която ще ползва съобразно с мястото, като майстора/дизайнера е длъжен да каже последната дума (кое може и кое не може). Относно подредбта в кухнята може да се види в сайта на блум каква им е идеята или да ползва фън шуй (ако иска).
Друго си е, че не на всеки може да се угоди.

Тема "Кухнята на Надя и Венко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: