• 1
  • 2
Много интересна и все по-често дискутирана тема.
prascho - майстор
Приятелю Тани много добре чета писанията. Иронията, която съм вложил в смисъла е подчертана с кавички. Точно нещата, които си написал спокойно можех да ги спомена. Но на човек, който е възприел идеята, че този под не му е необходим има ли смисъл да представяш информация, с която няма да се съобрази. /цялата тема на Леонардо е изчел и си е останал с впечатление, че сух под не му трябва!/

Много бързо почна да ми лепиш определения и прилагателни за личността ми при положение, че не ме познаваш. Странно ми е да чуя от теб тезата, че подкрепям замаската пред сухия под при положение, че ясно съм изразявал месеци наред позицията ЗА сухия под и самият аз ще правя сух под у дома. Натрапва се идеята, че не разбираш хумора ми, за което не мога да те виня. Колкото до жените, мога да кажа, че съм млад и сега ми е времето да мисля за жени. Ти ако се чувстваш на 50 и не искаш да говориш за жени не означава, че трябва да натрапваш твоето мнение на всички. Аз лично не съм получил забележка от Администратора за писанията си!!!

Препоръка към Тани- добави и информация за товаримостта на керамзита.

Препоръчвам на Леонардо да остави първият пост и двата поста на Тани. Всички останали са излишни и ще затормозят излишно гостите на сайта при търсене на информация за технологията сух под.
Profi Stroi - специалист
Ей голям спец се изяви бе Прасчо
Взе да се раздаваш нещо като един потребител Стефан като че да се казваше
И неговия хумор беше подобен
А за мненията нещо не ми се връзват нещата
Кое от написаното не ти се връзва че не става на твойта ли
И защо да остане само статията за сух под на Леонардо
И без друго не се прави така сух под - с тази статия няма да се съобразят много хора
Надявам се и също толкова да се съобразят с мненията ти
И друго няма смислъл да нападаш потребителите на лична основа
НАЙ МАЛКОТО НЕ Е ЕТИЧНО
prascho - майстор
Профи за втори път ми прави впечатление, че не четеш както трябва.
Първо не нападам на лична основа, напротив опитвам да защитя позицията си и изказаните от мен постове. Този, който използва епитети не съм аз. Чел съм мненията на потребителя Стефан и съм съгласен с определени негови позиции. Второ някъде да съм споменавал, че трябва да остане само темата на Леонардо??????????????????????????????????????????????????????????? Ще повторя, помолих Леонардо в ТАЗИ ТЕМА за сухият под да остави първият пост на питащият и двата поста на Тани за керамзита.

Имам една молба към теб Профи, с която може да не се съобразиш. Приеми го като препоръка. Чети по два пъти чуждите постове.
  • 1
  • 2

Тема "Пълнеж на мястото на дюшеме" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: