• 1
  • 2
Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
fire73 - специалист
да завериха я! .... обясняват се като ученички - цялата работа е че тази фирма която ми пратиха, работела с една друга която е оторизирана но все пак е ДРУГА !!! ... мисля че тук на местно ниво са си я немерили и са мислили че никой няма да се разрови като мен! и просто намират работа на свои хора ... става въпрос за Монтана ... а това за теста е добра идея - все пак днес подадох оплакване в Комисията за защита на потребителля и ще изчакам :lol:
emergency_bg - специалист
според мен планът е следния - Зора работят с фирма Х, която е оторизиран сервиз за монтаж от производителя (вносителя) на продукта. Фирма Y, която на практика ти е монтирала климатика, има подписан договор с фирма Х, така когато примерно не им достигат хора или монтажни групи, обаждат се на фирма Y и те поемат поръчката, накрая може дори по документи да се води, че продукта е монтиран от фирмата Х, примерно да слагат техен печат на гаранцията.
Така може документално да се окаже че нарушение няма, а единствено ти да си потърпевш, ако монтажа е некачествен.
fire73 - специалист
точно така е станало но ... печата е на фирма Y а не на Х ... а единственото което не са направили е че не са изолирали двете тръби отделно!!! след като раздухах нещата те казаха, че ще дойдат и ще оправят нещата но ... сега аз не съм съгласен - те не са оторизирана фирма и от доставчика Z ми казват, че гаранцията ми не важи .... затова аз ще търся отговорност от Зора защото от тях съм го купил пък те да се оправят - има и съд в края на краищата!
emergency_bg - специалист
затова аз ще търся отговорност от Зора защото от тях съм го купил
и правилно, дръж ни в течение :computer:
  • 1
  • 2

Тема "Въпрос относно монтирането!?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: