Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
enterprise - специалист
Благодаря за отговора, аз направих едно проектче, ама там махнах в случая тръбите за парното. Ще трябва, да го пренаредя. Утре ще го пусна, че днес не съм на моя комп.
aniris - помощник
enterprise написа:
Благодаря за отговора, аз направих едно проектче, ама там махнах в случая тръбите за парното. Ще трябва, да го пренаредя. Утре ще го пусна, че днес не съм на моя комп.
Много ще съм благодарна и ще чакам с нетърпение. :)
enterprise - специалист
aniris написа:
enterprise написа:

Още не съм се добрала до моя комп, ама направих едно в движение,за да не съм голословна. Идеята миялната да е върху шкаф е с цел първо да ти е удобно реденето на чиниите ( да не се навеждаш ) и второ, спестяваш едни 80 см площ. Вратата на миялната се отваря в посока към мивката като пада върху плота над пералнята. Относно стъклената зидария: от към миялната, трябва да е до тавана, след това е въпрос на концепция и твое виждане. Може да го отделиш на височина откъм пералнята - 2.00мh, а от към мивката - 1.40мh. На тавана бих сложила насочено осветление към зидарията за ефект. Утре или в други ден ще пусна още една версия :) Добавям само, че нишата е прекрасно място да се скрие големия кютук на всяка кухня - "Хладилникът"

Прикачен файл

dnevna1.PNG
dnevna1.PNG (15.69 KиБ) Видяна 7691 пъти
aniris - помощник
enterprise написа:
aniris написа:
enterprise написа:

Още не съм се добрала до моя комп, ама направих едно в движение,за да не съм голословна. Идеята миялната да е върху шкаф е с цел първо да ти е удобно реденето на чиниите ( да не се навеждаш ) и второ, спестяваш едни 80 см площ. Вратата на миялната се отваря в посока към мивката като пада върху плота над пералнята. Относно стъклената зидария: от към миялната, трябва да е до тавана, след това е въпрос на концепция и твое виждане. Може да го отделиш на височина откъм пералнята - 2.00мh, а от към мивката - 1.40мh. На тавана бих сложила насочено осветление към зидарията за ефект. Утре или в други ден ще пусна още една версия :) Добавям само, че нишата е прекрасно място да се скрие големия кютук на всяка кухня - "Хладилникът"
Благодаря ти много за отзивчивостта.Много хубаво си го направила, но на мен все ми се ще уредите ползващи вода да са в дясно, защото водата се извежда до там доста отдалече.Ще съм ти благодарна ако помислиш и върху тоя вариант.А това за кютука хладилник направо ме разсмя-МНООООГО си права, така е :wink: .
enterprise - специалист
я да те питам нещо оная стеничка може ли да я местя и другата стая колко е голяма позволява ли това? Ако може ще е най-перфектното решение защото ще имаш нормална маса в кухнята за хранене и място за всички уреди:)Като ги разместя, разбира се, там където ти искаш :)

Прикачен файл

dnevna6.PNG
dnevna6.PNG (16.13 KиБ) Видяна 7622 пъти
aniris - помощник
enterprise написа:
я да те питам нещо оная стеничка може ли да я местя и другата стая колко е голяма позволява ли това? Ако може ще е най-перфектното решение защото ще имаш нормална маса в кухнята за хранене и място за всички уреди:)Като ги разместя, разбира се, там където ти искаш :)
Няма как да се мести другата стеничка.На мен като че ли не ми е чак такъв голям проблема с кухненската маса.У една позната видях по-височка холна гарнитура и по-висока маса и си става хем хол и в същото време е удобно за хранене.А пък и семейството ми е голямо и масичка с 3-4 столчета никак не ми върши работа.
enterprise - специалист
ок, досега правих проектче без стеничката :lachtot: Трбваше да ти изчакам отговора, сега почвам с голяма холна маса:)
enterprise - специалист
:?

Прикачен файл

dnevna7.PNG
dnevna7.PNG (16.02 KиБ) Видяна 4856 пъти
enterprise - специалист
ето още едно

Прикачен файл

dnevna.png
dnevna.png (15.54 KиБ) Видяна 4831 пъти
aniris - помощник
enterprise написа: