• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
rap66 - специалист
Индукционно нагряват дъното на съда, който трябва да е от желязо. На някои съдове пише Induction. Най лесния начин го казаха- с магнит в джоба като пазаруваш тенджери и тигани. Или старите от село-99% стават. Като технология най-доброто-по-евтино от газта, не се нагрява плота, млякото няма да ти загори ако изкипи, Заработва в момента на поставяне на съда и се изключва в момента на махане. Недостатъка му е че не работи с всякакви съдове. Идеалния вариант би бил 2 обикновенни + 2 индукцион или 1+3, ама не правят комбинации.
  • 1
  • 2

Тема "това проблем ли е със стъклокерамичният плот?" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: