Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
mario-borisov - специалист
няма кой да избива стената
Petyr - специалист
W123 написа:
Или като ги сменяш си слагаш ръкавици...
За мен това е най-правилният съвет, като след като си сложиш ръкавици избърсваш крушката със спирт. И след това монтираш.

А относно "избиването на стената", то за да изкопаеш дупка за ключ, не се изисква да избиваш стена, а просто да направиш една дупка, ако си внимателен, дори няма да ти се наложи да боядисваш.
mario-borisov - специалист
сега пак са ми изгоряли 2 кат си купя ще ги сложа с ръкавици и ще ги почистя със спирт
Petyr - специалист
mario-borisov написа:
сега пак са ми изгоряли 2 кат си купя ще ги сложа с ръкавици и ще ги почистя със спирт

Ако нямаш ръкавици, може да ползваш найлонова торбичка или хартия. Важното е да не пипаш стъклото.
asinka - специалист
Каква е разликата между

ХАЛОГЕННА ЛАМПА ЛУНИЧКА, ЛАМПА ЛУНИЧКА и ДИОДНА ЛУНИЧКА

Кои са по-издържливи?

http://www.tpetrov.com/search.php?p=20& ... t=&s=&ord=

:?:
asinka - специалист
Категоричен си ! :supz: :barb: Благодаря за съвета, а сега трябва да убедя съпруга, че това е решението и точка :lol: :lol: :lol:
mitcd - специалист
Те са по издръжливи и по скъпи,но дали ще ти хареса как светят трябва сама да решиш.
Последна промяна от mitcd на вт юли 08, 2008 9:40 pm, променено общо 1 път.
Lyuben_K - напреднал
Да, наистина са по-издръжливи и по-скъпи, но и много по-икономични. Трябва да се има предвид, че светят по-слабо от халогенните и ако се ползват за основно осветление трябва да са повече на брой. За харесването на светлината не мисля че е голям проблем. Вече има светодиоди с всякаква цветна температура - от жълтеникави като обикновена крушка до бели леко синеещи като луминисцентна лампа. Общо взето типа им се избира според останалото осветление така че светлината да не се дели неприятно.

Тема "Лунички" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: