• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 16
Всички имаме коли, нали ?
nanobanano - специалист
Още му се чудя на този модел XMART CDR 207 GPS, че е 170лв.
Дали да не потърся нещо по-евтино?
Има ли модели,които работят с флашки?
nikolovvd - майстор
Не съм срещал подобно чудо. Имал съм регистратор работещ с SD карта, но гледам повечето които излизат сега са с Micro SD, което е нормално от гледна точка на миниатюризацията.
velsi - Почетен майстор
Вчера ми пратили от eBay email и гледам там разни видеорегистратори. И евтини и скъпи. Та докато ги разглеждах в обедната почивка ме осени една идея. Не може ли да се ползва примерно стар фотоапарат - "сапунерка"? Трябва само да му се намери подходяща стойка. На практика си има всичко. И най-вече качествена оптика. Е, няма да има разните му там екстри, детектор за движение и гпс и прочее, но поне картината ще е по-добра от на повечето евтинии.
Или пък стар смартфон примерно. Аз например имам един Самсунг S2, който си работеше перфектно преди да скоча на по-висок модел. За него даже може и приложение да си има за целта. И един Канон имам впрочем, 4 мегапиксела...
Не че ми трябва лично на мене, тука няма просто какво да снимам, но как ви се струва идеята и какви проблеми би могло да има?
inspo - майстор
И двата варианта стават.
Фотоапарата може да прави хубав клип, но освен изброените от теб недостатък е и това, че прави дълъг клип който може да не се запази, ако се обърка нещо по време на снимането. Докато видеорегистратора и смартфоните имат настройки и правят клипчета от по няколко минути.
Доскоро бях с една стара нокия, а сега с един хуавей 5 инча. Има много програми за целта.
Аз лично ползвам auto guard платената версия и съм доволен.
montoya - майстор
Аз ползвам това приложение от доста време https://play.google.com/store/apps/deta ... ds.v&hl=bg и се справя перфектно
inspo - майстор
Забравих да спомена един голям минус на снимането с фотоапарат.
Когато му се напълни паметта трябва да триеш ръчно, а по време на движение това няма как да стане.
При регистратора и смартфоните, като се напълни паметта, програмата автоматично започва да трие най-старите записи.
Hoвoceлckи - майстор
Да се оплача точно по този повод. Тия дни рекох да ви покажа нещо интересно случило ми се на път и с ужас установявам, че от доста време не е записвал. Оказа се, че нещо е станало на картата и не се трие. Ама по никакъв начин, включително и при форматиране. Дадох я за рекламация. Казаха ми, че трябвало да изчакам, че щели да я пращат в сервиз. Какво ще й сервизират там не ми е ясно, но ако беше станала беля и трябваше да се спасявам с нея ... Всъщност беля стана. Дечурлига ми счупили предното стъкло. Може и да е за добро, че ако бях сигурен кое е, сигурно щеше да стане по-голяма беля ...
nikolovvd - майстор
Я се разведрете!
http://www.vbox7.com/play:2fcdc7a88a
Само да попитам. Как се справяте с тия?
http://www.vbox7.com/play:4fcae4e10b
MamaMy - майстор
Това с камионите няма управия. Идеята е, че за 10 часа с един километър разлика ще е на следващия паркинг или ще стигне митница по-рано на опашката с часове :x
gnt69 - майстор
Кушията е преди границата, всеки разминат дава предимство от около 10 минути. Ела да видиш в Русе какво правят преди КПП. :partyman:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 16

Тема "Видиорегистратор, плюсове и минуси" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: