Нека намерим най-тънките цени.
mgbagera - специалист
Имам зарядното с дисплея но не съм го ползвал много. В работата обаче го взехме също и го ползваме като за професионално.
За 1 година вече сме заредили над 50 акумулатора от различни капацитети. Както е казал колегата по горе, единствения му недостатък е че не тръгва при по разредени акумулатори.
Може би сега ще си вземем още едно такова но ако беше с дисплеи щеше да е по добре.
gnt69 - майстор
Аз не можах да разбера какво зареждате с тия зарядни. Ако стане за зареждане акумулатора значи има някакъв проблем. Или се ремонтира колата или се сменя акумулатора. Едновремешните се зареждаха, доливаше им се вода и се мереше гъстота. :partyman:
DundyTheCroc - майстор
Зарядно винаги си трябва, особено зимата, по едно време се бях превърнал в зарядна станция за комшиите. Тинки ги е изброил, ако колата се кара основно на къси разстояния в града също е добре да се дозарежда.
fore - майстор
Не си карат колите, с неизправни ел инсталации са и карат скапани Акута до откат. :wink:

Аз моя понеже почна на Боровец при -20 да върти по трудно и купих нов понеже съм и с дизел и .....
Точно там се налага да се дозарежда- карам по 1 километър до пистата и Акуто се скапва от разряда при палене и стоенето на -20. За това и купих 20 килограмов сух AGM.

А зарядните ги вземам за да има както с другите неща.

Ето сега съм на вилата и монтирах Хидрофор- вече налягането е .....утрепващо по високо от Софийското. И пробивам после с кътрача една дупка за да хвана арматура на която да лежи тръбата. Обаче не бях съобразил че точно там има ниша и бам - като на рекламата - една плочка долу. :roll: От тия белите квадратни. В мазето плочки квадратни сини и розово-бели бол. Флекса на батерия изпилих ръбовете много бързо на плочката. Днеска я залепих и все едно не е било !

Тоя флекс на батерия е идеален - реже тръби, арматури и плочки, че водната машина за плочки е в София. Трябва да има всичко за да може да се отговори на Удара !!! :lol:
Последна промяна от fore на ср окт 19, 2016 10:25 pm, променено общо 1 път.
gnt69 - майстор
simplex написа:
gnt69 написа:
... Ако стане за зареждане акумулатора значи има някакъв проблем.
...Или не си карал колата дълго и го държиш вкъщи и го зареждаш от време на време.
...Или си си забравил радиото включено
...Или алармата ти дава утечка...
...Или си си оставил/забравил колата на фарове...
...Или сети се какво може още...
Имам две коли едната я карам събота или неделя до магазин по 2-3 километра и е напълно достатъчно всичко като е в ред да зареди.
Радиото не мога да го забравя включено защото не ми го е монтирал комшията и като извадиш ключа се изключва всичко.
Алармата не ми дава утечки.
Фаровете съм ги решил с релета като стане 13.5 волта се светват автоматично.
А имам и баир пред къщи. Акумулатор не съм зареждал от 15 години.
fore - майстор
Аз сам си монтирах касетофона и пак като се извади ключа и гасне- въпрос на схемно решение и възможности на колата.

На брато Аудито не можа да стане така защото ключа не го поддържа това, но касетофона се гаси като му махнеш панела или го изключиш от бутона.
cholev - майстор
леле fore и това всичко с инструмент на обща цена 500лв. За да си купиш същите професионални можеше да ти се наложи да продадеш вилата та да стигнат парите ама тогава и инструмент немаше да ти требва :-D
gnt69 - майстор
Както каза въпрос на схемно решение. Можеш да вземеш ток от там където се гаси като извадиш ключа.
Иначе за акумулаторния флекс +1+2+3 много хубав. Аз си купих от Румъния. Голям кеф няма кабели няма разклонители. :supz:
fore - майстор
Абе на големият и малкият перфоратор не гледам сериозно. В София е Спаркито за 500.......

Даже като взема рендата и новогодишните бонуси и ако пак намалят циркулярният настолен Ейнхел -той ще е майче ! Двоумя се още.
Че и стълба 3 х 11 съм замислил да взема от Практикер на Санг. Щото дървоядите са прояли повечето. А Турските тенекиени са пълен боклук. Имам 3 х 6 от Лидл но е по нисичка. Ама пък е по лека и удобна.
salsero - помощник
Здравейте, след като батерията на винтоверта парксайд сдаде багажа от стоене се замислям за винтоверт с мрежово захранване. Четох много лоши отзиви за Skil-овете които се предлагат на пазара, а алтернаткви много няма. В този ред на мисли някой докосвал ли се е до Raider rdp-cdd02 да изкаже някакво мнение?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: