cholev написа:С тези немски бангии сте смешни ама това не е по темата![]()
форка качи се на С5 като моята да се почустваш бел човек![]()
Днес се заформи групата на терминаторите - 800 дупки на ден и 800вата чудо машина дето ги прави 10часа без спирка![]()
Шварцнегер гледа тъжно отстрани с големата 6цевка пушка срещу терминатора с 800вата 2470 и се чуди- колко съм слаб срещу тез български титани(баш майстори
)
50-100 дупки вервам- вибрации и натоварване. Но като супермени евала- може и така да е.![]()
Но че една машина ще бачка 10часа без да спира под товар - да бе да
Ако говориш за Цитрон С5 - И жената караше преди това Едно Пежо 206+, 2010 пак на 15 хил км като Мерцедеса, обаче го разкара и Брат и също караше по висок клас Пежо и го разкара. Просто Мачо, Пичо, и Еличо са си .......Абе като казват и майсторите -Пасата изпълнява желания, а Френските просто са направени да се карат..........Лично аз постоянно дозатягах разни винтчета по купето и ......Не мерси хубави са, но стига толкова !
И Чолев ходи на майстор да ти смени подгревните свещи, че това не е Пасат и става сложно сам !

С тия Дупки направо се оляхте, но както и да е явно дупчи заради Дупката, а не заради необходимостта от нея. Направо може и Сита и цедки да почнете да правите .......

-------
resistbody Този флекс мисля го коментирахме че вероятността тук да го пуснат е равна почти на 0 ! Мисля също е ясно защо.
Купи си го от Чужбина както направихме някой ако ти е необходим. А Синият вариант на Бош е цифра.......на 115.
Лидлският реже отлично и само батерията е малко малка, макар че аз не съм я скапвал до 0.
А този Бош с по малкият диск на 10 волта е като Дремел действително......