Ами и аз да се похваля с моя "нероден Петко" Чакам чаркалаците да се изрежат , вентилатора ,контролера - благодаря за инфото
ги взимам идната седмица и сглобявам . Следват настройки и изпитания

Bate_Pavka написа:Ами и аз да се похваля с моя "нероден Петко" Чакам чаркалаците да се изрежат , вентилатора ,контролера - благодаря за инфотобраво ти си нашта гордост,наистина не се шегувам.Че от съседната тема ни бяха взели нещо на присмех.какъв двигател ще ползваш ,че това ми е болната тема ,много скъпо излизат.Последното предложение беше за 580 лв.Просто се губи смисъла.ги взимам идната седмица и сглобявам . Следват настройки и изпитания
![]()
joro39 написа:http://www.naturela-bg.com/bg/products/ ... i-i-kotli/ 140 лв без ддсБарабар с датчиците и софтуера ,браво ,чак не мога да повярввам
Radoslaw написа: какъв двигател ще ползваш ,че това ми е болната тема ,много скъпо излизат.Последното предложение беше за 580 лв.Просто се губи смисъла.Мисля да ползвам това :
Bate_Pavka написа:Ами много е добра цената.Колко са изходящите обороти на редуктора.Обикновенно в чешките и полските котли ,оборотите са 2 мах 3 за по големите мощности.за това и комлекта за който ти казах го намерих тук в България излиза толкова скъп.Кажи нещо и за шнека .От какъв материал е?Не мога да намеря малко парче за проби.Продават ги на 6 метра.Radoslaw написа: какъв двигател ще ползваш ,че това ми е болната тема ,много скъпо излизат.Последното предложение беше за 580 лв.Просто се губи смисъла.Мисля да ползвам това :
Намерих го от обява за 85 лв.
Bate_Pavka написа:Ами и аз да се похваля с моя "нероден Петко" Чакам чаркалаците да се изрежат , вентилатора ,контролера - благодаря за инфототази горелка по твоя разработка ли е или си копирал от някоя,като я сглобиш пиши дали гори всичко, че май и аз ще преработвам моето копие на фероли сън п7 ,то с това вариращо качество на пелети май е по-добре да може да гори и костилки и чипс. На моя котел по документи трябва да има нещо подобно отдолу http://lakal-bg.com/img/catalogs/132808 ... 2-2010.pdfги взимам идната седмица и сглобявам . Следват настройки и изпитания
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: