• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
kozl - майстор
Трифон П.Трифонов написа:
Погледни схемата, дето посочих, по нагоре и дето Козловски я изплагиатства.Безсрамник такъв!
Отричам. Това е гадно, долно обвинение или всички, които ползват интернет са плагиати :?
Темата утече по направление, вече е за забавление. Аз се местя другъде да "сера"........... :hallo:
alekzadaner - напреднал
nandrolon написа:
alekzadaner написа:
.
Какъв комин трябва на тия 13 kw? За тия 40м2 ще ти е по-изгодно да смениш техниката, вместо да правиш нов комин.
С каква техника да сменя сегашната, до сега съм на малко повече от 2000лв,комина не дърпа,пробвах да го удължа, но пак същото,има вентилатори за по 500лв,но...парите свършиха,но като направя една сметка за нов комин и вентилатор май вентилатора е евтиното решение.
alekzadaner написа:
nandrolon написа:
alekzadaner написа:
.
Какъв комин трябва на тия 13 kw? За тия 40м2 ще ти е по-изгодно да смениш техниката, вместо да правиш нов комин.
С каква техника да сменя сегашната, до сега съм на малко повече от 2000лв,комина не дърпа,пробвах да го удължа, но пак същото,има вентилатори за по 500лв,но...парите свършиха,но като направя една сметка за нов комин и вентилатор май вентилатора е евтиното решение.
Въпроса но Нандролон е риторичен.
Обикновена печка за 200-300 лв. ще грее безгрижно.
Пазя си разложката каминка с водна риза от 92-93та г.
Ползвам я като суха. Топли 33квадрата безгрижно.
Преди да я взема я видях монтирана и свързана с радиатори. Топлеше два етажа, по ок 55 квадрата и без помпа, в Разлог. Естествено без помпа.
Сега смятам да пробвам ризата дали ще помага на модерния пелетарник, ако не е прегоряла,че много бой изнесе до момента.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Тема "Камината ври при 65 градуса" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: